To Vice αγόρασε το Βρετανικό i-D

To Vice αγόρασε το Βρετανικό i-D Facebook Twitter
0

 

To Vice αγόρασε το Βρετανικό i-D Facebook Twitter

To θρυλικό περιοδικό των 90s i-D, αγόρασε η εταιρεία Vice. Ο πρόεδρος της εταιρείας Andrew Creighton δήλωσε στους NY Times ότι η αγορά του Βρετανικού περιοδικού αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία ώστε να δημιουργήσουν μια ισχυρή πλατφόρμα για την μόδα και την δημιουργικότητα. Ο Creighton ήταν υπεύθυνος για την διαφήμιση του i-D για κάποια χρόνια στο τέλος της δεκαετίας του ενενήντα δηλώνοντας χαρακτηριστικά : «Κάποια από τα μαθήματα που πήρα δουλεύοντας στο i-D είναι ανεκτίμητα και με βοήθησαν να δημιουργήσω το Vice».

Ο πρόεδρος της Vice δήλωσε ακόμα ότι σκοπεύει να κρατήσει τους περισσότερους δημοσιογράφους που δουλεύουν στην ομάδα του Βρετανικού περιοδικού και να προσθέσει καινούριους. Μελλοντικός στόχος της εταιρείας είναι η αγορά καθιερωμένων τίτλων τους οποίους σέβεται το Vice. Στόχος της είναι να τους βοηθήσει να αναπτυχθούν ψηφιακά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

EUROVISION 2026 AKYLAS Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

TV & Media / Eurovision 2026: Το «video game» του Akyla επί σκηνής – Νέες αποκαλύψεις για την εμφάνισή του

Η σημερινή πρόβα αναμένεται να δώσει μια ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και για το κατά πόσο θα επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που τον συνοδεύουν
THE LIFO TEAM
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

TV & Media / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του KYLIE, της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ, που έρχεται στις 20 Μαΐου με σπάνιο αρχειακό υλικό, προσωπικές εξομολογήσεις και μαρτυρίες από τη Ντάνι Μινόγκ, τον Τζέισον Ντόνοβαν, τον Πιτ Γουότερμαν και τον Νικ Κέιβ.
THE LIFO TEAM