Μεταναστεύει και ο Ντεπαρντιέ λόγω Ολάντ;

Μεταναστεύει και ο Ντεπαρντιέ λόγω Ολάντ; Facebook Twitter
4

Μετανάστης για την προστασία του πλούτου του φέρεται να γίνεται και ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας Le Soir, αγόρασε σπίτι στη βελγική περιοχή Néchin, όπου ήδη είναι εγκατεστημένοι πολλοί πλούσιοι Γάλλοι.

Η γαλλική εφημερίδα Le Figaro αναρωτιέται αν είναι απλή επένδυση ή φορολογική εξορία, λόγω της απόφαση του Ολάντ να φορολογήσει βαριά τους πλούσιους της χώρας του.

Η φήμη της περιοχής με τους πολλούς Γάλλους έχοντες, κινεί πάντως υποψίες καθώς βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των τριών χιλιομέτρων από τα γαλλικά σύνορα, διευκολύνοντας τους πλούσιους να κινούνται εντός της Γαλλίας, αλλά να φορολογούνται εκτός. Το Βέλγιο θεωρείται φορολογικός παράδεισος και είναι και οι προτιμήσεις του Depardieu που δημιουργούν ερωτήματα. Στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις στη Γαλλία στήριξε φανατικά τον Σαρκοζί.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραζιλία: Η απειλή Τραμπ για δασμούς 50% σε πορτοκάλια, καφέ και βοδινό φέρνει αναταραχή στους αγρότες

Διεθνή / Βραζιλία: Η απειλή Τραμπ για δασμούς 50% σε πορτοκάλια, καφέ και βοδινό φέρνει αναταραχή στους αγρότες

Η προειδοποίηση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για επιβολή δασμού 50% στα βασικά βραζιλιάνικα αγροτικά προϊόντα προκαλεί ανησυχία για την επίδραση στις εξαγωγές πορτοκαλιού, καφέ και βοδινού κρέατος, με φόβους για αύξηση τιμών στους Αμερικανούς καταναλωτές
LIFO NEWSROOM
Ρώσοι στρατιώτες ληστεύονται και εξαπατώνται επιστρέφοντας από το μέτωπο στην Ουκρανία

Διεθνή / Ρώσοι στρατιώτες ληστεύονται και εξαπατώνται επιστρέφοντας από το μέτωπο στην Ουκρανία

Παρά τις υποσχέσεις του Πούτιν για ήρωες στρατιώτες, δεκάδες Ρώσοι που πολέμησαν στην Ουκρανία πέφτουν θύματα ληστειών και απάτης από κρατικούς υπαλλήλους και αστυνομικούς, με σημαντικά ποσά μισθών και αποζημιώσεων να χάνονται
LIFO NEWSROOM
Το να σκέφτεσαι έχει καταντήσει πολυτέλεια: Έρμαια των Smartphone οι φτωχότεροι

Διεθνή / Το να σκέφτεσαι έχει καταντήσει πολυτέλεια: Έρμαια των smartphones οι φτωχότεροι

Δημοσιογράφος εξηγεί πώς η ευρεία χρήση smartphones δημιουργεί μια «μετα-αναγνωστική» κουλτούρα, μειώνοντας την ικανότητα βαθιάς σκέψης και ανάγνωσης, ενώ παράλληλα εντείνει κοινωνικές ανισότητες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Οι δε ελληνάρες-αλτερνατίβες, επί καιρών μνημονίου θα κατατρέξουν να σου "μαυρίσουν" με "ΟΧΙ" το σχόλιο σου, λόγω περικοπών (αν μας στερούν εμάς, να πεθάνουν οι υπόλοιποι πλούσιοι/καπιταλιστές/αφεντικά του κόσμου). Συμβαίνει για τον ίδιο λόγο που η χώρα μας δεν πρόκειται να πάει μπροστά σύντομα..Εγώ σε πάω πάντως, kerataki_mou! :)
Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά πας αλλού το θέμα. Εμένα μια φράση δε μου άρεσε και απλά το ανέφερα. Στο ζήτημα που αναφέρεις, αν όντως, έως τώρα, έχει πληρώσει λίγα γι' αυτά που έβγαλε, είμαι υπέρ του να τον γδάρουν ζωντανό. Και με δεδομένο τον ισχυρισμό των συντηρητικών παρατάξεων σε όλες τις χώρες, πως δηλαδή είναι πιο πατριώτες από τους αριστερούς, τώρα, σε μια δύσκολη οικονομική στιγμή της υφηλίου, ήρθε η ώρα να το αποδείξουν, ο καθένας για τη χώρα του. Οπότε και ο Ντεπαρτιέ, μπορεί να ανταποκριθεί σε ένα προσωρινό μέτρο, ως γνήσιος Γάλλος πατριώτης.
Και πάλι συμφωνώ, πριν όντως το πήγα αλλού.. :PΤελευταία ο υποβόσκων ανθελληνισμός που με διακατέχει έχει οξυνθεί και εκφράζεται όποτε βρει διέξοδο.