Απειλές φέρεται να δέχεται ο Μητροπολίτης Σιατίστης

Απειλές φέρεται να δέχεται ο Μητροπολίτης Σιατίστης Facebook Twitter
1

Απειλές από τηλεφώνου κατά της ζωής του δέχθηκε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος, ο οποίος καταδίκασε τις πρακτικές της Χ.Α. έξω από το Χυτήριο αλλά και γενικώς κατά των μεταναστών, χαρακτηρίζοντας τες αντιχριστιανικές. Σύμφωνα με το pheme.gr, άγνωστος τηλεφώνησε στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Σιάτιστα και απείλησε τον Μητροπολίτη Παύλο: «Πείτε του ότι θα έρθουμε εκεί και θα σας γαμ......». Ο ιερέας του Μητροπολιτικού Ναού, πατήρ-Στέφανος, ο οποίος είχε απαντήσει στο τηλεφώνημα, ενημέρωσε αμέσως τον πρωτοσύγκελτο της Μητρόπολης, Αρχιμανδρίτη Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο για την τηλεφωνική επίθεση. Λίγο αργότερα απειλητικό τηλεφώνημα δέχθηκε και ο πρωτοσύγκελλος Εφραίμ.

 «Ουδείς γνωρίζει τι είναι ικανοί να πράξουν. Όταν δεν φοβούνται να υβρίσουν με ακατανόμαστες εκφράσεις τους ιεράρχες της ελληνικής εκκλησίας, είναι ικανοί να πράξουν οτιδήποτε», υποστηρίζουν οι ιερείς οι οποίοι μεταφέρουν και τη δήλωση του Μητροπολίτης Σιατίστης ο οποίος φέρεται να τους είπε: «Ας κοπιάσουν στον ναό του κυρίου και ας πράξουν ό,τι αγαπούν».

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 92ΧΡΟΝΟΣ

Ελλάδα / Κηφισιά: Συνελήφθη 33χρονη για τη δολοφονία 92χρονου το 2017 - Κατηγορείται για κλοπή 130.000 ευρώ

Η γυναίκα κατηγορείται για ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και για διακεκριμένη κλοπή σε υπόθεση που καταγγέλθηκε το 2023
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Οι ίδιες πρακτικές που εφαρμόζονται σε όποιον δε γουστάρουν. Σε μάρτυρες υποθέσεων (αν επιβιώσουν). Σε απειλές κατά ομάδων πολιτών, που τελούν κατά τη γνώμη μου μέσα στον ορισμό της τρομοκρατίας.Η Κυβέρνηση και ο κ. Δένδιας, άλλοτε πρόθυμοι αμέσως να εμπλέξουν το ΣΥΡΙΖΑ με την Τρομοκρατία, γιατί δε λένε την κακιά λέξη; Όχι Ακροδεξιά Βία, κε Δένδια. Ακροδεξιά Τρομοκρατία.Το ζήτημα παίρνει διαστάσεις γιατί νομίζω ότι ο Μητρ. Σιάτιστας μπορεί να εκφράζει ένα πιο συνετό και λιγότερο ακραίο κομμάτι ιεραρχών, που συνήθως είναι και λιγότερο θορυβώδες.