Πώς τα κοινωνικά δίκτυα αποσπούν τους εργαζόμενους από τη δουλειά;

Πώς τα κοινωνικά δίκτυα αποσπούν τους εργαζόμενους από τη δουλειά; Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τη Μicrosoft, τα κοινωνικά δίκτυα μπορούν να βλάψουν σε μεγαλύτερο, απ' όσο φανταζόμασταν, βαθμό την αποδοτικότητα των εργαζομένων.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Mashable, οι εργαζόμενοι διακόπτουν κατά μέσο όρο τη δουλειά τους τέσσερις φορές την ώρα για να μπουν στα Facebook/Twitter ή να τσεκάρουν τα e-mail τους. Ένα ακόμα αξιοσημείωτο στοιχείο είναι ότι το 40% των εργασιών που είχαν μείνει στη μέση δεν συνεχίστηκαν αμέσως μετά, ενώ η επιστροφή από το ψηφιακό διάλειμμα γίνεται κατά μέσα όρο 23 λεπτά αργότερα.

 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκατομμύρια παιδιά σε κίνδυνο καθώς επιβραδύνεται ο εμβολιασμός τους, σύμφωνα με παγκόσμια μελέτη

Τech & Science / Εκατομμύρια παιδιά σε κίνδυνο καθώς επιβραδύνεται ο εμβολιασμός τους, σύμφωνα με παγκόσμια μελέτη

Τα κρούσματα ασθενειών που προλαμβάνονται με εμβολιασμό αυξάνονται παγκοσμίως, θέτοντας σε κίνδυνο ζωές και εκθέτοντας τις πληγείσες χώρες σε αυξανόμενο κόστος για την αντιμετώπισή τους
LIFO NEWSROOM