Μποφίλιου: Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις για την παλαιστινιακή μαντίλα την Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα

Μποφίλιου: Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις για την παλαιστινιακή μαντίλα την Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα Facebook Twitter
Φωτ. Νατάσσα Μποφίλιου στο Σύνταγμα την Πρωτοχρονιά
0

Τη δική της απάντηση έδωσε η Νατάσσα Μποφίλιου, μετά την έντονη κριτική που δέχτηκε για την παλαιστινιακή μαντίλα, κατά τη διάρκεια της πρωτοχρονιάτικης συναυλίας στο Σύνταγμα.

Η Νατάσσα Μποφίλιου κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Σύνταγμα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, εμφανίστηκε με την παλαιστινιακή μαντίλα στους ώμους της, θέλοντας να εκφράσει τη συμπαράστασή της προς τους Παλαιστίνιους, για τον πόλεμο στη Γάζα. Η κίνηση προκάλεσε σχόλια, με τον Φοίβο Δεληβοριά να εκφράζει ανοιχτά τη στήριξή του απέναντί της και να καταδικάζει όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν.

Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» αναφέρθηκε στη συναυλία αλλά και στα σχόλια που ακούστηκαν μετά. «Η χρονιά ξεκίνησε υπέροχα. Στην σκηνή με τον Φοίβο Δεληβοριά, ήταν μία τέλεια αρχή. Σε κλίμα καλλιτεχνικό, αγάπης κι ευαισθησίας και με όλους τους ανθρώπους που ήταν το κοινό μας εκείνο το βράδυ», ανέφερε αρχικά.

«Αυτά που κάνουμε, τα κάνουμε γιατί τα πιστεύουμε και γιατί έχουμε κάτι πιο μεγάλο στο μυαλό μας που μας σπρώχνει να σταθούμε στο ηθικό και ανθρωπιστικό ήθος, που έχει ο καθένας μέσα του και θέλει να στέκεται. Συμμεριζόμαστε τις ίδιες αξίες για τον κόσμο και το μέλλον που θέλουμε να έχουμε. Τον ευχαριστώ πολύ που είναι για εμένα πρότυπο, που τον θαυμάζω και με εμπνέει και μπορώ να τον πω φίλο μου», κατέληξε.

Δεληβοριάς για Μποφίλιου: «Είδα πως γράφονται πράγματα απαράδεκτα, ξανά»

Ο Φοίβος Δεληβοριάς που ετοίμασε την πρωτοχρονιάτικη παράσταση και ήταν μαζί με την καλλιτέχνιδα στη σκηνή, όταν τραγούδησε το «Τίποτα δεν πάει χαμένο» φορώντας την παλαιστινιακή μαντίλα, σε ανάρτησή του στο Facebook πήρε θέση υπέρ της Νατάσσας Μποφίλιου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «αν είναι να έχω εχθρούς, με χαρά διαλέγω τους δικούς της».

«Η Νατάσσα, αυτό το άκοπο διαμάντι, που με συγκίνησε ξανά με χίλιους τρόπους: έδωσε τα πάντα σε κάθε τραγούδι που της ζήτησα, συνέδεσε με ανίκητη απλότητα το «κάθε σου γιατί» του τραγουδιού με ένα από τα πιο ασήκωτα «γιατί» της χρονιάς που έφυγε, αυτό της ατέλειωτης σφαγής των αμάχων στη Γάζα. Επίσης επέμεινε εξ αρχής να μην πληρωθεί και την –πολύ μικρή, έτσι κι αλλιώς- αμοιβή της, την δώρισε.

»Είδα πως γράφονται γι’ αυτήν πράγματα απαράδεκτα, ξανά. Ε, λοιπόν, αν είναι να έχω εχθρούς, με χαρά διαλέγω τους δικούς της», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Μετά από πολύμηνη δίκη, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους - χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό - συνολικά 7 από τους 15 κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Ελλάδα / Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Αποπειράθηκε τέσσερις φορές να αφαιρέσει τη ζωή ενός από τα δύο παιδιά της, αναφέρει μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο - Η Ειρήνη Μουρτζούκου επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι την απολογία της
LIFO NEWSROOM