Φοίνιξ: Επιβάτης «κόλλησε» σε αυτόματο ταξί χωρίς οδηγό

Φοίνιξ: Επιβάτης «κόλλησε» σε αυτόματο ταξί χωρίς οδηγό Facebook Twitter
Φωτογραφία: Waymo
0

Ψύχραιμος ήταν ένας επιβάτης σε αυτοκινούμενο ταξί χωρίς οδηγό, που «κόλλησε» και επί αρκετά λεπτά έκανε κύκλους, μέσα σε ένα πάρκινγκ στο αεροδρόμιο του Φοίνιξ.

Ο Μάικ Τζονς ήταν καθ' οδόν προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Σκάι Χάρμπορ στο Φοίνιξ την περασμένη Δευτέρα, όταν το αυτο-οδηγούμενο αυτοκίνητο κόλλησε σε έναν κυκλικό κόμβο σε ένα από τα πάρκινγκ.

Ο ίδιος ανέβασε βίντεο και περιέγραψε τι περνούσε από το κεφάλι του καθώς κινούνταν με το ταξί σε... ατέρμονους κύκλους: «Αν φτάσουμε στη δέκατη λούπα, πρέπει να πηδήξω στη θέση του οδηγού;... Τι θα συμβεί στη συνέχεια; Επειδή το αυτοκίνητο έχει ακόμα τον έλεγχο. Θα μπορούσα να σηκώσω βάρη 150+, αλλά αυτό μπορώ να το ελέγξω;».

Ο Τζονς λέει ότι το αυτοκίνητο έκανε κύκλους για αρκετά λεπτά προτού βρει «λύση» και βγει από το πάρκινγκ. Ο ίδιος υποψιάζεται ότι η διάταξη του αεροδρομίου μπορεί να έχει μπερδέψει το αυτοκίνητο. 

Η Waymo, εταιρεία στην οποία ανήκει το ταξί, είπε ότι η διαδρομή καθυστέρησε μόνο πέντε λεπτά και επιστράφηκαν στον επιβάτη τα χρήματα, μετά την ταλαιπωρία. 

Τελικά ο Τζονς πρόλαβε την πτήση του για το Λος Άντζελες.

Με πληροφορίες από ABC News

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Διεθνή / Γκράφιτι, εμπρησμοί και νεκροί: Οι αντισημιτικές επιθέσεις στην Αυστραλία πριν από εκείνες σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη

Οι επιθέσεις αυτές παρατηρούνται ιδιαιτέρως από την έναρξη του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα τον Οκτώβριο του 2023, μετά την επίθεση της Χαμάς
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Διεθνή / Ισραηλινό πλήγμα στον Λίβανο: «Εξουδετερώθηκε στέλεχος των Φρουρών της Επανάστασης», λέει το Ισραήλ

Πρόκειται για τον Χουσέιν Μαχμούντ Μαρσάντ αλ-Τζαουάρι, τον οποίο το Ισραήλ εμφανίζει ως βασικό παράγοντα της «Μονάδας 840» της ιρανικής Δύναμης Κουντς
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: «Να έρθει στις ΗΠΑ για εξηγήσεις», λέει θύμα του Έπσταϊν

Η Μαρίνα Λασέρντα, που κακοποιήθηκε από τον Έπσταϊν όταν ήταν ανήλικη, ανέφερε ότι ο Μάουντμπάτεν-Ουίνδσορ θα έπρεπε να παρουσιαστεί ενώπιον των αμερικανικών αρχών και να απαντήσει σε ερωτήματα για την υπόθεση
THE LIFO TEAM