Πλημμύρισε το ΣΕΦ - Τεράστιες ζημιές, κινδυνεύει να χάσει το παρκέ

Πλημμύρισε το ΣΕΦ - Τεράστιες ζημιές, κινδυνεύει να χάσει το παρκέ Facebook Twitter
0

Δύσκολες ώρες για τον μπασκετικό Ολυμπιακό, καθώς η έντονη βροχόπτωση που έπληξε τη χώρα τις τελευταίες ώρες προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ). Το εσωτερικό του σταδίου πλημμύρισε, με αποτέλεσμα το παρκέ, το Cube και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός του γυμναστηρίου να υποστούν σημαντικές φθορές.

Η κατάσταση δημιουργεί αμφιβολίες για τη διεξαγωγή του προγραμματισμένου αγώνα του Ολυμπιακού με το Λαύριο, στις 29 Δεκεμβρίου, για την 12η αγωνιστική της Basket League. 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους «ερυθρόλευκους» δεν είναι μόνο η προσωρινή αναστάτωση, αλλά οι εκτεταμένες ζημιές που προκλήθηκαν σε κρίσιμα σημεία του σταδίου, όπως το παρκέ. Το Cube, που αποτελεί κεντρικό τεχνολογικό στοιχείο των αγώνων, υπέστη σημαντική καταστροφή, ενώ τα νέα μηχανήματα στο γυμναστήριο, που πρόσφατα αναβαθμίστηκαν, έχουν επίσης πληγεί σοβαρά.

Το ΣΕΦ, ένα από τα πιο ιστορικά και εμβληματικά γήπεδα της χώρας, αντιμετωπίζει πλέον άμεση ανάγκη για επισκευές, με στόχο την επαναφορά του στην αρχική του κατάσταση και την απρόσκοπτη λειτουργία του για τις αθλητικές διοργανώσεις.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάνδρα: Ομόφωνα αθώοι από το Εφετείο οι τρεις κατηγορούμενοι για τις φονικές πλημμύρες

Ελλάδα / Μάνδρα: Ομόφωνα αθώοι από το Εφετείο οι τρεις κατηγορούμενοι για τις φονικές πλημμύρες

Απαλλάχθηκαν από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια η πρώην δήμαρχος Μάνδρας, ο τότε προϊστάμενος της Υπηρεσίας Δόμησης Ελευσίνας και η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής
LIFO NEWSROOM
Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι δοκιμές για την επέκταση έως Καλαμαριά

Ελλάδα / Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι δοκιμές για την επέκταση έως Καλαμαριά

«Έχουν ήδη παραδοθεί 4 από τους καινούργιους συρμούς που θα έρθουν για να καλύψουν και το καινούργιο δίκτυο» αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης
LIFO NEWSROOM