To ΕΣΡ ελέγχει τους τράπερς Toquel, Snik και Rack για «υποκίνηση σε βία και μίσος»

To ΕΣΡ καλεί τους τράπερς Snik, Toquel και Rack σε ακρόαση Facebook Twitter
Φωτ. Toquel / LiFO - Νικόλας Κοντουδάκης
0

Στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης καλούνται αύριο για ακρόαση τρεις γνωστοί τράπερς, ο Snik, ο Toquel και ο Rack.

Οι τρεις εκπρόσωποι της τραπ σκηνής - αρκετά δημοφιλείς στην ελληνική μουσική βιομηχανία - καλούνται την Τρίτη ενώπιον του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, καθώς ελέγχονται για «προβολή περιεχομένου που θίγει την ηθική και πνευματική ανάπτυξη των ανηλίκων» αλλά και «υποκίνηση σε βία και μίσος».

Στο άκουσμα της είδησης, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μιχάλης Τσαουσόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Buongiorno ανέφερε πως το «το ΕΣΡ μπορεί να επέμβει στα Μέσα».

«Η τραπ στο ραδιόφωνο δεν παίζεται, από τα ραδιόφωνα τα γνωστά και τα θεσμικά δεν παίζεται. Η ελληνική τραπ δεν έχει το επίπεδο που πρέπει και μουσικά. Έχει 3 – 4 νότες που επαναλαμβάνονται και από πάνω είναι κάποιοι οι οποίοι βρίζουν. Δεν είναι αποδεκτό καλλιτεχνικά. Η τηλεόραση σπρώχνει πολύ το τραπ χωρίς λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος σχολιάζοντας την παραπάνω απόφαση, σημείωσε ότι «κακώς παρεμβαίνει στην τέχνη. Η τέχνη είναι ελεύθερη. Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα κριτικής, τότε θα μας φάνε. Αλλά αυτό δεν θα γίνει».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM