Χτύπημα της Ρωσίας στο Χάρκοβο - Τουλάχιστον 28 τραυματίες

Χτύπημα της Ρωσίας στο Χάρκοβο - Τουλάχιστον 28 τραυματίες Facebook Twitter
φωτ.: ΕΡΑ
0

Τουλάχιστον 28 άνθρωποι, ανάμεσά τους τρία παιδιά, τραυματίστηκαν σήμερα από ρωσικό βομβαρδισμό που έπληξε πολυώροφο κτίριο στο Χάρκοβο της βορειοανατολικής Ουκρανίας, είπαν τοπικοί αξιωματούχοι.

«Το πλήγμα προκάλεσε πυρκαγιά σε πολυώροφο κτίριο κατοικιών», έγραψε στο Telegram ο κυβερνήτης Ολεχ Σινιεχούμποφ. Ο ίδιος είπε ότι καταστράφηκαν ακόμη πολιτικές υποδομές.

Το Χάρκοβο, μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ουκρανίας και βασικό βιομηχανικό κέντρο, βρίσκεται κοντά στο σύνορο με τη Ρωσία και είναι διαρκώς στο στόχαστρο ρωσικών πληγμάτων με βόμβες, πυραύλους ή μη επανδρωμένα.

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM