Ο Καραλής παρακολουθεί Μίλτο Τεντόγλου: Η αντίδρασή του στο μεγάλο άλμα

Ο Καραλής παρακολουθεί Μίλτο Τεντόγλου και όλα τα συναισθήματα φαίνονται στο πρόσωπό του Facebook Twitter
Φωτογραφία: Instagram @manolo
0

Ο Εμμανουήλ Καραλής παρακολούθησε από τις κερκίδες του σταδίου τον τελικό του Μίλτου Τεντόγλου και τα συναισθήματά του ζωγραφίζονταν στο πρόσωπό του.

Ο Καραλής, που λίγο πριν είχε λάβει το χάλκινο μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι 2024 για το άλμα επί κοντώ, καθόταν δίπλα στον Γιώργο Πομάσκι και τη Σοφία Σακοράφα, αλλά και τον προπονητή του και πατέρα του Χάρη Καραλή. Η κάμερα τον κατέγραψε να παρακολουθεί το δεύτερο άλμα του Μίλτου Τεντόγλου, που μετρήθηκε 8,48μ. και ήταν εκείνο που του χάρισε τελικά το δεύτερο σερί χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Όλα τα συναισθήματα του Καραλή φάνηκαν στο πρόσωπό του, με την αγωνία, τη χαρά, τον ενθουσιασμό και την περηφάνεια να είναι «κοινά» με χιλιάδες Έλληνες φιλάθλους που παρακολουθούσαν το επίτευγμα Τεντόγλου από την τηλεόραση.

Αμέσως μετά τον τελικό του άλματος εις μήκος, ο Καραλής έκανε μία ανάρτηση για τον Τεντόγλου στο Instagram, γράφοντας απλώς: «ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ»:

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φυλακές Κορυδαλλού: Πότε θα πάνε στον Ασπρόπυργο και ποιο είναι το σχέδιο για την τύχη των παλιών κτιρίων

Ρεπορτάζ / Πότε θα φύγουν τελικά οι φυλακές από τον Κορυδαλλό;

Η απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού και η μεταφορά τους στον Ασπρόπυργο αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και είναι ένα έργο βαρύνουσας σημασίας. Πότε θα γίνει η μετεγκατάστασή τους και πώς θα αξιοποιηθούν τα παλιά κτίρια;
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ