Ιταλία: Κεραυνός χτύπησε παραλία γεμάτη τουρίστες - Τουλάχιστον τρεις τραυματίες

Ιταλία: Κεραυνός χτύπησε παραλία γεμάτη τουρίστες - Τουλάχιστον τρεις τραυματίες Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα, όταν ένας κεραυνός έπεσε σε παραλία γεμάτη με κόσμο, στα παράλια της Αδριατικής στην Ιταλία

Ο κεραυνός έπεσε σε μια παραλία κοντά στην Άλμπα Αντριάτικα, στην περιφέρεια του Αμπρούτσο, λίγο μετά το μεσημέρι. Τα ιταλικά μέσα ενήμέρωσης κάνουν λόγο για τρεις γυναίκες τραυματίες ηλικίας 42, 44 και 64 ετών, ενώ αρχικά υπήρξαν αναφορές για επτά τραυματίες.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν διασώστες συγκεντρωμένους γύρω από μια γυναίκα ξαπλωμένη σε ένα φορείο. Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ANSA, πιο σοβαρά έχει τραυματιστεί μια γυναίκα η οποία υπέστη καρδιακή ανακοπή και νοσηλεύεται. Η 41χρονη γυναίκα υπέστη καρδιακή ανακοπή, την επανέφεραν επί τόπου με απινιδωτή και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο. 

Μια άλλη γυναίκα, μια τουρίστρια από το Βέλγιο, έχασε προσωρινά την αίσθηση και στα δύο πόδια της. 

Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας είχε προειδοποιήσει σήμερα ότι οι καιρικές συνθήκες θα ήταν ασταθείς στην κεντρική Ιταλία, με σποραδικές καταιγίδες και έντονη κεραυνική δραστηριότητα. 

Ο κεραυνός χτύπησε την ακτογραμμή, όπου περπατούσαν οι τρεις γυναίκες, αλλά όχι το νερό, όπου οι συνέπειες θα ήταν πιθανότατα χειρότερες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστεία στο Λούβρο: Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες, λέει η εισαγγελέας

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: «Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες» λέει η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας του Παρισιού εκτιμά πως η συγκεκριμένη ληστεία δεν συνδέεται με τα ανώτερα κλιμάκια του οργανωμένου εγκλήματος και δηλώνει αισιόδοξη ότι τα κοσμήματα μπορούν να ανακτηθούν άθικτα
LIFO NEWSROOM
JK ROWLING GLAMOUR

Διεθνή / JK Rowling: Το εξώφυλλο με τις τρανς γυναίκες που την εξόργισε και η απάντηση του περιοδικού

Στο εξώφυλλο ποζάρει μια ομάδα τρανς γυναικών φορώντας μπλουζάκια «Protect the Dolls» που δημιουργήθηκαν από τον σχεδιαστή Connor Ives για να συγκεντρώσουν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Trans Lifeline
LIFO NEWSROOM
«Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

LiFO politics / «Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

Ποιες πολιτικές, ποιοι σχεδιασμοί και ποια πρόσωπα βρίσκονται πίσω από την έκρηξη των αμυντικών δαπανών στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιοι είναι οι μεγάλοι λομπίστες της ευρωπαϊκής πολεμικής βιομηχανίας και πώς επηρεάζουν την ευρωπαϊκή πολιτική; Η Βασιλική Σιούτη συζητά για τα θέματα αυτά με τον Φέρρυ Μπατζόγλου, δημοσιογράφο-ανταποκριτή γερμανικών ΜΜΕ στην Αθήνα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ