Ταϊλάνδη: Εντοπίστηκαν έξι νεκροί τουρίστες μέσα σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Μπανγκόκ

Ταϊλάνδη: Εντοπίστηκαν έξι νεκροί τουρίστες μέσα σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Μπανγκόκ Facebook Twitter
Η αστυνομία έξω από το πολυτελές ξενοδοχείο της Μπανγκόκ / Χ
0

Νεκροί εντοπίστηκαν έξι τουρίστες, μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Hyatt Erawan της Μπανγκόκ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για το συμβάν, τα θύματα ήταν Βιετναμέζοι υπήκοοι, ανάμεσά τους και ένας Αμερικανός υπήκοος. Πληροφορίες ανέφεραν πως οι έξι τουρίστες, έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς, γεγονός που διέψευσαν οι Αρχές της Μπανγκόκ.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τις σορούς έξι νεκρών ξένων υπηκόων, μετά από τηλεφώνημα που έλαβαν από το προσωπικό του ξενοδοχείου γύρω στις 5.30 το πρωί. Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media διακρίνονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας στο ξενοδοχείο. «Ο πρωθυπουργός διέταξε όλες τις υπηρεσίες να αναλάβουν επειγόντως δράση για να αποφευχθούν οι επιπτώσεις στον τουρισμό», ανέφερε η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης στην ανακοίνωσή της.

Το περιστατικό έρχεται καθώς η Ταϊλάνδη προσπαθεί να προωθήσει περαιτέρω τον τουριστικό της τομέα, βασικό μοχλό της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας της Νοτιοανατολικής Ασίας. Σημειώνεται πως το Grand Hyatt Erawan, διαθέτει πάνω από 350 δωμάτια και βρίσκεται σε μια δημοφιλή τουριστική περιοχή γνωστή για τα πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια της.

Με πληροφορίες από Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΣΤΑΙΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Ήταν ο Έπσταϊν Ισραηλινός κατάσκοπος; Τι αποκαλύπτει πληροφοριοδότης του FBI

Τα νέα αρχεία περιλαμβάνουν και αναφορές σε προσωπικότητες υψηλού προφίλ, επανατροφοδοτώντας την έρευνα για τον τρόπο που κινήθηκε ο Έπσταϊν μέσα στα δίκτυα της παγκόσμιας ελίτ
THE LIFO TEAM
ICE ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΑΝΟ

Διεθνή / «F*** ICE»: Βρετανός σκιέρ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έγραψε μήνυμα διαμαρτυρίας στο χιόνι

Πριν από τους Αγώνες του 2022 είχε επικρίνει την επιλογή της Κίνας ως διοργανώτριας, επικαλούμενος ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη μεταχείριση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας
THE LIFO TEAM
Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Διεθνή / Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Ο 78χρονος καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα της περιόδου 2000–2015, υποστηρίζοντας ότι στο σπίτι του υπήρχαν τρεις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές και ότι «όλες είχαν παγιδευτεί»
THE LIFO TEAM