Eurovision 2024: Ανεβαίνει το «Ζάρι» στις στοιχηματικές - Ανέβηκε 3 θέσεις σε μια μέρα

Eurovision 2024: Ανεβαίνει το «Ζάρι» στις στοιχηματικές - Ανέβηκε 3 θέσεις σε μια μέρα Facebook Twitter
Eurovision 2024, φωτ.: Youtube
0

Άνοδο στις στοιχηματικές εταιρείες σημειώνει η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2024, το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι. 

Το τραγούδι «Ζάρι» με το οποίο θα συμμετάσχει η Ελλάδα στη Eurovision το 2024 σταδιακά σημειώνει επιτυχία και τυγχάνει θετικής αντιμετώπισης. Από την δέκατη θέση που ήταν την Πέμπτη, σήμερα κατάφερε να σκαρφαλώσει στην έβδομη θέση των στοιχηματικών εταιρειών.  

Σύμφωνα με στοιχηματικές εταιρείες πρώτη είναι η Κροατία ενώ στις επόμενες θέσεις είναι η Ουκρανία και η Ιταλία

Eurovision 2024: Ανεβαίνει το «Ζάρι» στις στοιχηματικές - Ανέβηκε 3 θέσεις σε μια μέρα Facebook Twitter

Το ελληνικό τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για την φετινή Eurovision 2024 

Τη μουσική του τραγουδιού «Ζάρι» συνέθεσε η ίδια η Μαρίνα Σάττι, μαζί με τους OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer ενώ τους στίχους μαζί της έγραψαν οι VLOSPA, OGE και Solmeister. Το βράδυ της Πέμπτης παρουσιάστηκε και το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, με το οποίο θα «ταξιδέψει» σε όλη την Ευρώπη, μέχρι την τελική φάση του διαγωνισμού, τον ερχόμενο Μάιο, στο Μάλμε της Σουηδίας. 

Υπενθυμίζεται ότι από τις 37 χώρες που συμμετέχουν στη Εurovision 2024, προκρίνονται απευθείας στον Μεγάλο Τελικό στις 11 Μαΐου 2024, πέντε χώρες, οι λεγόμενες «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία και Ιταλία), καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία. Από την κλήρωση καθορίστηκε σε ποιον Ημιτελικό θα ψηφίσει το κοινό των έξι χωρών.

Στον δεύτερο Ημιτελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στις 9 Μαΐου 2024 και συγκεκριμένα στο πρώτο μισό του Ημιτελικού, θα διαγωνιστεί η Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στην 4η θέση. Μαζί της στο ίδιο γκρουπ θα είναι οι Αυστρία, Εσθονία, Γεωργία, Μάλτα, Νορβηγία, μεταξύ άλλων.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM
Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Πολιτισμός / Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια θεατές συντονίστηκαν ζωντανά για την εκπομπή, καθώς η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε για τη σχέση της με τον Τράβις, τα «κρυμμένα στοιχεία» που ενσωματώνει στα τραγούδια της, αλλά και για την ενασχόλησή της με το... ψωμί
LIFO NEWSROOM
Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Οι επανεκδόσεις της πρώτης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ, του «Dr. No», και του εξαιρετικού ψυχολογικού θρίλερ του Ρόμαν Πολάνσκι «The Tenant» ξεχωρίζουν εύκολα από το πρόγραμμα της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Έντεκα χρόνια από την ημέρα που ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έβαλε τέλος στη ζωή του

Πολιτισμός / Ρόμπιν Γουίλιαμς: 11 χρόνια από την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του

Το «θαλάσσιο τέρας με τα 50 πλοκάμια», όπως χαρακτήρισε η σύζυγός του τη σπάνια μορφή άνοιας που τον βασάνιζε, και το τελευταίο τους βράδυ, λίγο πριν ο ηθοποιός βάλει τέλος στη ζωή του
LIFO NEWSROOM