Κότσιρας κατά Δρούτσα για Σάττι: Θέλει προσοχή, όταν λέμε το 'τα' τρεις φορές κινδυνεύουμε με μήνυση

Κότσιρας κατά Δρούτσα για Σάττι: Θέλει προσοχή, όταν λέμε το 'τα' τρεις φορές κινδυνεύουμε με μήνυση Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Σάλος έχει ξεσπάσει με τα όσα είπε η Εύη Δρούτσα για το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision και τον στίχο «τα τα τα», με τον Γιάννη Κότσιρα να παίρνει τη σκυτάλη και να ειρωνεύεται τα όσα έχουν ειπωθεί.

Η Εύη Δρούτσα, η στιχουργός τραγουδιού που περιέχει τη φράση «τα τα τα», σε εμφάνισή της στην τηλεόραση δήλωσε ενοχλημένη τόσο με την ΕΡΤ, όσο και με την εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision  Μαρίνα Σάττι, αφού θεωρεί πως έκλεψαν το «τα τα τα» από το κομμάτι της και πάνω σε αυτό τοποθετήθηκε ο Γιάννης Κότσιρας.

Από την πλευρά του ο τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας σχολιάζοντας το ζήτημα είπε: «Θέλει προσοχή παιδιά το πράγμα. Όταν λέμε το “τα”, τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση».

Ειδικότερα σχολίασε: «Τους στίχους από το τραγούδι αυτό του Πιτσίνιαγκα. “Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά, τα, τα, τα”. Διαμαρτύρεται λέει η Δρούτσα, ότι βγήκε η Μαρίνα Σάττι και της έκλεψε όχι τον στίχο… αλλά το “τα, τα, τα”. Και τους κατηγορεί ότι δεν έχουν έμπνευση. Θέλει προσοχή παιδιά το πράγμα. Όταν λέμε το “τα”, τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση».

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM