No.1

Κατέρρευσε μέσα σε γήπεδο στη Λάρισα 16χρονος ποδοσφαιριστής

Κατέρρευσε 16χρονος ποδοσφαιριστής μέσα σε γήπεδο στη Λάρισα Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Πανικός επικράτησε νωρίτερα σήμερα σε γήπεδο στη Λάρισα, όταν ένας 16χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τοπικού site της της Λάρισας, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 5:30 τo απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Γιάννουλης στη Λάρισα. Τότε κατά τη διάρκεια του αγώνα και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 16χρονος αθλητής κατέρρευσε στο γήπεδο.

Από την πτώση του στο έδαφος ο 16χρονος τραυματίστηκε και χρειάστηκε η μεταφορά του στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί του παρείχαν τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεότερα για το τι του προκάλεσε λιποθυμία.

Με πληροφορίες από onlarissa.gr

Ελλάδα
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΜΜ

Ελλάδα / Απεργία για τα Τέμπη: Η χώρα στους δρόμους - Μαζικές κινητοποιήσεις το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα

Τρία χρόνια μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών η μνήμη γίνεται φωνή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Ποιοι απεργούν - Κλειστά θέατρα, δεμένα πλοία, χωρίς τρένα
THE LIFO TEAM