Ιραν: Η ιρανική κυβέρνηση καταγγέλει το κάψιμο Κορανιού

Ιραν: Η ιρανική κυβέρνηση καταγγέλει το κάψιμο Κορανιού Facebook Twitter
0

Το Ιράν καταδίκασε κατηγορηματικά σήμερα τη χειρονομία ενός αμερικανού πάστορα που έκαψε αντίτυπα του Κορανίου, και απαίτησε από την Ουάσινγκτον να λάβει μέτρα για να εμποδίσει την επανάληψη προκλήσεων αυτού του τύπου.

Το Σάββατο στη Φλόριντα ο πάστορας Τέρι Τζόουνς, ήδη γνωστός γι' αυτό τον τύπο των προκλήσεων, έβαλε φωτιά σε αντίτυπα του ιερού βιβλίου των μουσουλμάνων και σε ένα πορτρέτο του Προφήτη Μωάμεθ για να διαμαρτυρηθεί για την κράτηση για αποστασία στο Ιράν του ιρανού πάστορα Γιουσέφ Νανταρχανί.

Το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε αυστηρά «αυτή τη γελοία, προσβλητική και προκλητική πράξη ενός λεγόμενου ιερέα που επέδειξε κατάφωρη περιφρόνηση προς το ιερόν Κοράνιο», αναφέρεται σε ανακοίνωση που μεταδόθηκε από το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Η σκηνοθεσία αυτή του πάστορα, που μεταδόθηκε απ' ευθείας από το Ίντερνετ, είναι το αποτέλεσμα «της ισλαμοφοβίας» της Δύσης, προστίθεται στην ανακοίνωση, στη οποία ζητείται «μια ταχεία, σοβαρή και ειλικρινή αντίδραση εκ μέρους της αμερικανικής κυβέρνησης ώστε αυτό να μην συμβεί ποτέ ξανά».

Το βίντεο της κατακριτέας πράξης:

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΟΡΕ ΑΝΙΕΛΙ ΙΤΑΛΙΑ

Διεθνή / Πέθανε σε ηλικία 100 ετών η Μαρία Σόλε Ανιέλι, κεντρικό πρόσωπο της δυναστείας Ανιέλι

Διετέλεσε δήμαρχος στο Καμπέλο σουλ Κλιτούννο, στην Ούμπρια, από το 1960 έως το 1970, σε μια περίοδο που η συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική ήταν περιορισμένη στην Ιταλία
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου εθεάθη λυπημένος και μόνος στο Royal Lodge, από το οποίο σύντομα θα φύγει, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα
THE LIFO TEAM