Οι φανς των Blink-182 τραγουδούν λάθος στίχους τους εδώ και 24 χρόνια

Ο κόσμος τραγουδούσε λάθος στίχους των Blink-182 εδώ και 24 χρόνια Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Χρειάστηκε να περάσουν 24 χρόνια για να καταλάβουν οι φανς των Blink- 182 ότι τραγουδούν λάθος στίχους.

Έχουν περάσει πάνω από δύο δεκαετίες από τότε που ο Matt Hoppus των Blink -182 τραγούδησε την επιτυχία του 1999 «What's My Age Again?» από το άλμπουμ Enema of the State και οι φανς έμαθαν ότι τελικά τραγουδούσαν λάθος στίχους. Τα social media γέμισαν με σχόλια των φανς για το πόσο περήφανοι ήταν που ήξεραν τους στίχους αλλά και πόσο ντροπή αισθάνθηκαν όταν έμαθαν ότι για χρόνια τραγουδούσαν λάθος.

Στην πραγματικότητα, ήταν τόσοι πολλοί που έλεγαν λάθος στίχους, ώστε παρενέβη ο μπασίστας και τραγουδιστής των Blink-182 Mark Hoppus για να διόρθωσε τα πράγματα.

«I took her out, it was a Friday night. I walk alone to get the feeling right...» τραγουδούσαν για χρόνια οι φανς αλλά οι πραγματικοί στίχοι είναι «I took her out, it was a Friday night. I wore cologne to get the feeling right».

Με πληροφορίες του Unlaid

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΙΜΣ ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΠΙΚ ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ ΔΩΡΕΑ

Πολιτισμός / Στίβεν Σπίλμπεργκ: Δώρισε 25.000 δολάρια για την οικογένεια του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ

Δημιουργήθηκε διαδικτυακή καμπάνια για να στηρίξει τη σύζυγο του Βαν Ντερ Μπικ και τα έξι παιδιά τους, καθώς τα υψηλά ιατρικά έξοδα εξάντλησαν τους οικονομικούς πόρους της οικογένειας
THE LIFO TEAM
Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Πολιτισμός / Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Με την έκθεση «Αναπλάθοντας την παράδοση: O Πάνος Βαλσαμάκης και η γέννηση της σύγχρονης ελληνικής κεραμικής», το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) τιμά έναν σημαντικό Έλληνα καλλιτέχνη.
LIFO NEWSROOM
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «Σωσμένο» του Έντουαρντ Μποντ με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Λένα Κιτσοπούλου

Πολιτισμός / Αποκλειστικό: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανεβάζει τον «Σωσμένο» με τη Λένα Κιτσοπούλου

Το έργο του Έντουαρντ Μποντ που προκάλεσε την κατάργηση της λογοκρισίας στο αγγλικό θέατρο και αποτέλεσε την εναρκτήρια παράσταση του θρυλικού «Εμπρός» ανεβαίνει σε νέα διασκευή από την ομάδα Cartel.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ