Δυστύχημα στην Ινδία: Ποδοπατήθηκαν σε αμφιθέατρο πανεπιστημίου, τουλάχιστον 4 νεκροί

Δυστύχημα στην Ινδία: Ποδοπατήθηκαν σε αμφιθέατρο πανεπιστημίου, τουλάχιστον 4 νεκροί Facebook Twitter
Φωτ.: X
0

Η ξαφνική νεροποντή στην Ινδία έκανε δεκάδες που βρισκόταν σε αμφιθέατρο πανεπιστημίου να αναζητήσουν στέγη με αποτέλεσμα να ποδοπατηθούν δεκάδες άτομα και αν σκοτωθούν τουλάχιστον τέσσερα. 

Το πλήθος ποδοπατήθηκε σε υπαίθριο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας του Κοτσίν στο νοτιοδυτικό κρατίδιο Κεράλα της Ινδίας, όπου είχε προγραμματιστεί συναυλία.

Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το αμφιθέατρο έσπευσε να αναζητήσει κάλυψη από μια ξαφνική νεροποντή, όταν αρκετοί άνθρωποι γλίστρησαν στις σκάλες και στη συνέχεια ποδοπατήθηκαν, σύμφωνα με το PTI.

Σε ανακοίνωσή του στο X ο κυβερνήτης της πολιτείας Κεράλα, Αρίφ Μοχάμεντ Χαν, δήλωσε ότι ήταν «βαθιά σοκαρισμένος και θλιμμένος για τον θλιβερό θάνατο τεσσάρων φοιτητών» στο πανεπιστήμιο. «Ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειές τους. Προσευχές για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών», πρόσθεσε.

Η υπουργός Υγείας της Πολιτείας ανέφερε σε δήλωσή της ότι τέσσερις άνθρωποι μεταφέρθηκαν νεκροί στο νοσοκομείο, ενώ άλλοι τέσσερις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων PTI, προσθέτοντας ότι πάνω από 60 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

Διεθνή / Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

«Νιώθεις αυτή την ανακούφιση του “ουάου, έφυγε”, και μετά να κάνεις μια εξέταση που δείχνει ότι τώρα έχεις έναν άλλο τύπο καρκίνου», μοιράστηκε ο ηθοποιός του «Full House»
LIFO NEWSROOM
Σχεδόν 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Διεθνή / Ευρώπη: 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να ζητήσουν ιατρική βοήθεια από τους άνδρες, ωστόσο πολλές πιστεύουν ότι λαμβάνουν χειρότερη φροντίδα, σύμφωνα με νέα έκθεση
LIFO NEWSROOM
Οι απεσταλμένοι του Τραμπ συναντιώνται σήμερα με τον Πούτιν - Ποιες οι προσδοκίες της κάθε πλευράς

Διεθνή / Οι απεσταλμένοι του Τραμπ θα συναντηθούν σήμερα με τον Πούτιν - Ποιες οι προσδοκίες της κάθε πλευράς

Η σημερινή συνάντηση διεξάγεται έπειτα από δύο ημέρες διαπραγματεύσεων στη Φλόριντα μεταξύ Ουκρανών και Αμερικανών αξιωματούχων, με στόχο τη βελτίωση του αμερικανικού ειρηνευτικού σχεδίου, το οποίο είχε θεωρηθεί ευνοϊκό προς τη Ρωσία
LIFO NEWSROOM