ΗΠΑ: Αποκεφάλισε τη γιαγιά του και εξαφανίστηκε

ΗΠΑ: Αποκεφάλισε τη γιαγιά του και εξαφανίστηκε Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / Unsplash
0

Ένας 23χρονος άνδρας κατηγορείται ότι αποκεφάλισε την 64χρονη γιαγιά του στη Σάντα Ρόζα, στο Σαν Φρανσίσκο.

Το περιστατικό αποκεφαλισμού έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη, όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε για μία πιθανή ανθρωποκτονία. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της 64χρονης και εντόπισαν το πτώμα της ενώ δεν κατάφεραν να βρουν πουθενά το κεφάλι της.

Σύμφωνα με την ταυτοποίηση από την πλευρά της αστυνομίας, η γυναίκα είναι η Ελβία Λόπεζ Αρόγιο, ενώ σύμφωνα με τις αρχές της Σάντα Ρόζα, ο ύποπτος είναι ο Λουίς Γκουστάβο Αρόγιο-Λόπεζ, ο οποίος αποφυλακίστηκε πρόσφατα. Να σημειωθεί πως είχε κατηγορηθεί για ένοπλη επίθεση και για οπλοκατοχή.

Τη Δευτέρα η αστυνομία δήλωσε πως ο 23χρονος είναι εγγονός της 64χρονης ενώ συμπλήρωσε ότι εντοπίστηκαν πολλά όπλα, τα οποία πρέπει να υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις, μέχρι να βρεθεί το όπλο της δολοφονίας.

Παράλληλα, η αστυνομία επιβεβαίωσε επιπλέον ότι ο Λουίς Γκουστάβο Αρόγιο-Λόπεζ τέθηκε υπό κράτηση το πρωί του Σαββάτου, αφού ένας αξιωματικός τον εντόπισε κατά την περιπολία του στην περιοχή του Transbay Transit Center. Συγκεκριμένα, τον συνέλαβε χωρίς ο 23χρονος να προβάλει αντίσταση. Ο ίδιος πλέον κατηγορείται για φόνο.

Αναφορικά με το κεφάλι της 64χρονης, ύστερα από έρευνα της αστυνομίας, αυτό βρέθηκε το Σάββατο περίπου στις 7:30 το απόγευμα στη νότια όχθη του κολπίσκου της περιοχής, κοντά στο Prince Memorial Greenway. Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής για περαιτέρω εξέταση.

Με πληροφορίες από CBS

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραηλινή επιδρομή στην Ντόχα: Διεθνείς αντιδράσεις και φόβοι για τις διαπραγματεύσεις

Διεθνή / Ισραηλινή επιδρομή στην Ντόχα: Συνεδριάζει εκτάκτως απόψε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ - Φόβοι για τις διαπραγματεύσεις

Το εμιράτο «επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ανταποδώσει αυτή την κατάφωρη επίθεση», δήλωσε ο πρωθυπουργός του σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν αλ Θάνι.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM
Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Διεθνή / Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Η κύρια αιτία δυσαρέσκειας είναι η εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-ΗΠΑ που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, μετά την απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι θα επέβαλε δασμούς 30% στις ευρωπαϊκές εξαγωγές
LIFO NEWSROOM