Νόμιμος ο γάμος του Κάνιε Γουέστ με την Μπιάνκα Σενσόρι- Έγινε για «θρησκευτικούς λόγους»

Νόμιμος ο γάμος του Κάνιε Γουέστ με την Μπιάνκα Σενσόρι- Έγινε για «θρησκευτικούς λόγους» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Νόμιμος θεωρείται τελικά από τα δικαστήρια ο γάμος του Κάνιε Γουέστ με τη Μπιάνκα Σενσόρι. 

Πηγή κοντά στο ζευγάρι επισήμανε στο Us Weekly την Τρίτη ότι ο Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σενσόρι παντρεύτηκαν για «θρησκευτικούς λόγους», για να μπορούν «να κάνουν έρωτα». 

Παντρεύτηκαν πέρυσι σε ιδιωτική τελετή στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά μέχρι πρότινος θεωρούνταν «μη νομικά αποδεκτός». 

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 20 Δεκεμβρίου 2022. Η τελετή έλαβε χώρα λιγότερο από ένα μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του ράπερ με την Κιμ Καρντάσιαν.

Στις ερωτήσεις περί ιδιωτικότητας του ζευγαριού, η πηγή απάντησε πως «η Μπιάνκα και ο Κάνιε Γουέστ έχουν εντελώς διαφορετική ενέργεια από εκείνη της Κιμ Καρντάσιαν. Επιζητούν στιγμές ιδιωτικότητας, είναι πολύ στοργικοί και απόλυτα αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον. Νομίζω ότι και οι δύο λατρεύουν να απολαμβάνουν τον χρόνο που είναι μόνο για αυτούς». 

«Τώρα που βρίσκομαι στην υπηρεσία του Χριστού, η δουλειά μου είναι να διαδώσω το Ευαγγέλιο, να αφήσω τους ανθρώπους να μάθουν τι έχει κάνει ο Ιησούς για μένα», δήλωσε ο ράπερ σε συνέντευξή του το 2019. 

Αν και η Σενσόρι δεν έχει αναφερθεί δημοσίως στις δικές της θρησκευτικές πεποιθήσεις, η ίδια και ο σύζυγός της έχουν εντοπιστεί να πηγαίνουν μαζί στην εκκλησία κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Η μεγαλύτερη κόρη του Γουέστ, η Νορθ, έχει μάλιστα ακολουθήσει το ζευγάρι στις λειτουργίες στο Λος Άντζελες.

Με πληροφορίες από PageSix

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Διεθνή / Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Ο Τσαρλς Σπένσερ μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την περίφημη συνέντευξη Panorama του 1995 και τις τραγικές συνέπειες που θεωρεί ότι είχε στη ζωή της αδελφής του
LIFO NEWSROOM
Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία: «Πράσινο φως» στο πρώτο επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΕ ύψους 1,5 δισ. ευρώ

Οι ευρωβουλευτές κατέληξαν επίσης σε συμφωνία για τη δημιουργία ενός ταμείου για την επιτάχυνση του μετασχηματισμού των αλυσίδων εφοδιασμού στον τομέα της άμυνας (FAST)
LIFO NEWSROOM
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Διεθνή / Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά από την Πολωνία να αναγνωρίζει όλους τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών

Το δικαστήριο ξεκαθάρισε ότι η Πολωνία δεν υποχρεώνεται να αλλάξει τη νομοθεσία της, αλλά οφείλει να αναγνωρίζει τους συγκεκριμένους γάμους όταν έχουν συναφθεί εντός της ΕΕ
LIFO NEWSROOM