Τραγουδιστής πέταξε το παντελόνι του επί σκηνής και συνελήφθη

Κίνα Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Τραγουδιστής κατέβασε το παντελόνι του κατά τη διάρκεια συναυλίας σε ροκ φεστιβάλ στη βόρεια Κίνα και συνελήφθη από τις αρχές.

Το τοπικό γραφείο πολιτισμού της πόλης Shijiazhuang στην Κίνα σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι ο τραγουδιστής - που αναγνωρίστηκε με το επώνυμο Ding - συνελήφθη από την αστυνομία για «προσβολή της δημοσίας αιδούς».

Εν τω μεταξύ, σε έναν από τους διοργανωτές της συναυλίας  επιβλήθηκε πρόστιμο 28.000 δολαρίων και του ανεστάλη η δυνατότητα να διοργανώνει συναυλίες.

Βίντεο στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον frontman του συγκροτήματος Violent Champagne να πετά το σορτσάκι του κατά τη διάρκεια της συναυλίας. 

«Πέτα το σλιπ!» ακούγονται θαμώνες να φωνάζουν στα βίντεο. Πάντως, τα πλάνα δείχνουν τον τραγουδιστή να διατηρεί το εσώρουχό του.

Κίνα Facebook Twitter

Το γραφείο πολιτισμού της Shijiazhuang δήλωσε ότι οι Violent Champagne δεν ήταν μέρος του επίσημου προγράμματος του φεστιβάλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της κρατικής εφημερίδας Jimu News.

Στην ανακοίνωσή του δήλωσε ότι θα «ενισχύσει την εποπτεία των συναυλιών. Ελπίζουμε ότι οι καλλιτέχνες και το προσωπικό θα τηρούν συνειδητά τους νόμους και τους κανονισμούς». 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

Διεθνή / Γάζα: «Σκοτώναμε αμάχους αυθαίρετα, ανάλογα με τον διοικητή» λέει ισραηλινός στρατιώτης

«Είναι σαν την Άγρια Δύση. Κάποιοι διοικητές μπορούν πραγματικά να αποφασίσουν να διαπράξουν εγκλήματα πολέμου και κακές πράξεις χωρίς να αντιμετωπίσουν συνέπειες»
LIFO NEWSROOM
Νέα γεωπολιτική αναμέτρηση στον νότιο Ατλαντικό: Ο μυστικός στρατιωτικός διάλογος Βρετανίας - Αργεντινής

Διεθνή / Νέο γεωπολιτικό μέτωπο στον Νότιο Ατλαντικό: ΗΠΑ, Βρετανία και Αργεντινή απέναντι σε Κίνα και Ρωσία

Οι ΗΠΑ ανησυχούν για την αυξανόμενη επιρροή της Κίνας και της Ρωσίας στον Νότιο Ατλαντικό. Η Βρετανία και η Αργεντινή επανεκκινούν αμυντικές συνομιλίες, ενώ ο πρόεδρος Μιλέι επιδιώκει στρατιωτικό εκσυγχρονισμό. Δείτε τις γεωστρατηγικές εξελίξεις
LIFO NEWSROOM