Οχτώ νεροβούβαλοι έπεσαν στην πισίνα ζευγαριού - Έκαναν ζημιά σχεδόν 29.000€

Οχτώ νεροβούβαλοι έπεσαν στην πισίνα τους- Έκαναν ζημιά σχεδόν 29.000€ Facebook Twitter
0

Ένα πρωί, η Λινέτ Σμιθ κοίταξε από το παράθυρο της κουζίνας και είδε στην πισίνα της οχτώ νεροβούβαλους. Αυτό που δεν ήξερε εκείνη τη στιγμή, ήταν πως τα ζώα είχαν προκαλέσει ζημιές ύψους σχεδόν 29.000 ευρώ. 

Ο Άντι και η Λινέτ Σμιθ, ένα ζευγάρι συνταξιούχων στο Έσεξ, ταλαιπωρήθηκαν αρκετά, αλλά δέκα μήνες μετά εξασφάλισαν τελικά την αποζημίωση για τις ζημιές που προκάλεσαν οι νεροβούβαλοι στον κήπο και την πισίνα τους. 

Τον περασμένο Ιούλιο, 18 νεροβούβαλοι το έσκασαν από τη φάρμα που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι τους. Έπειτα από βλάβη στον ηλεκτρικό φράχτη της φάρμας τους, τα ζώα έσπασαν την ξύλινη περίφραξη και κάποια από αυτά κατέληξαν στον κήπο των Σμιθ. 

Οι οχτώ από τους νεροβούβαλους- ο καθένας από τους οποίους ζυγίζει περίπου 600 κιλά- έπεσαν στην πισίνα των 70.000 λιρών, ενώ τα ζώα διέλυσαν τον φράχτη του κήπου και τα παρτέρια με τα λουλούδια.

Η Πυροσβεστική νόμιζε ότι ήταν φάρσα οι νεροβούβαλοι 

«Όταν η σύζυγός μου πήγε να φτιάξει τσάι εκείνο το πρωί, κοίταξε από το παράθυρο της κουζίνας και είδε οχτώ νεροβούβαλους στην πισίνα», δήλωσε ο Άντι Σμιθ και αποκάλυψε πως όταν κάλεσαν την Πυροσβεστική, δυσκολεύτηκαν να τους πείσουν ότι δεν έκαναν φάρσα. 

«Όταν έφτασαν, ένα από τα ζώα τρόμαξε από τις στολές τους και κατευθύνθηκε κατά πάνω τους», συμπλήρωσε ο Άντι Σμιθ. Τελικά, κάλεσαν τον κτηνοτρόφο και τους βοήθησε να απομακρύνουν τους νεροβούβαλους από την πισίνα.

Βλέποντας τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, οι Σμιθ διαπίστωσαν πώς συνέβησαν όλα αυτά. Όταν οι νεροβούβαλοι μπήκαν στον κήπο, ένα ζώο πάτησε στο κάλυμμα της πισίνας και έπεσε μέσα. Τα επόμενα 15 λεπτά, άλλα επτά ζώα έπεσαν μέσα στο νερό, με συνέπεια αυτό να μετατραπεί σε λάσπη. Τα πλακάκια γύρω από την πισίνα γλιστρούσαν τόσο, που τα ζώα δεν μπορούσαν να βγουν έξω. 

Τελικά, έπειτα από πολλές επικοινωνίες με την εταιρεία που είχε ασφαλίσει τη φάρμα, οι Σμιθ κατάφεραν να εξασφαλίσουν ότι θα τους αποζημιώσουν για τις ζημιές των περίπου 29.000 ευρώ. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM