ΦΩΤΙΕΣ

Κάποιος πέταξε εκατοντάδες κιλά μακαρόνια σε δάσος- κι όλοι απορούν

Κάποιος πέταξε εκατοντάδες κιλά μακαρόνια σε δάσος του Νιου Τζέρσεϊ Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Εκατοντάδες κιλά μαγειρεμένων ζυμαρικών εμφανίστηκαν κατά μήκος μιας κοίτης μικρού ποταμού σε δάσος του Νιουτ Τζέρσεϊ των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα. 

Σωροί από μακαρόνια κάθε είδους φαίνεται πως πετάχτηκαν από άγνωστο δίπλα σε ρέμα κοντά στο πάρκο των βετεράνων στο Old Bridge, σύμφωνα με εικόνες που δημοσίευσε η κάτοικος της περιοχής, Νίνα Τζόχνοβιτς.

Η Τζόχνοβιτς μοιράστηκε εικόνες των ζυμαρικών στο Facebook με την ίδια να εκτιμά ότι πρόκειται για εκατοντάδες κιλά μακαρόνια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτησή της έγινε γρήγορα viral κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου. Χρήστες άρχισαν να αστειεύονται με το θέμα ή διατύπωναν θεωρίες για την ιστορία προέλευσης των μακαρονιών. Μέχρι σήμερα, το άτομο που πέταξε τα μακαρόνια εκεί δεν έχει ταυτοποιηθεί. 

Αμέσως μετά την ανάρτηση της Τζόχνοβιτς, συνεργεία του δήμου της περιοχής έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να καθαρίσουν τους σωρούς από μακαρόνια. 

«Θα μπορούσατε να πείτε: "Ποιος νοιάζεται για τα ζυμαρικά;" Αλλά τα ζυμαρικά έχουν ένα επίπεδο PH που επηρεάζει το νερό. Αυτό το ρεύμα νερού είναι σημαντικό να καθαριστεί, επειδή τροφοδοτεί την παροχή νερού της πόλης», είπε η Τζόχνοβιτς η οποία έχει υπάρξει και υποψήφια δημοτική σύμβουλος. 

Με πληροφορίες από New York Post

Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωδικός «Aurora» για τη Γάζα: Η εμπλοκή της BCG στο σχέδιο Τραμπ για μετεγκατάσταση Παλαιστινίων

Διεθνή / Κωδικός «Aurora» για τη Γάζα: Η εμπλοκή της BCG στο σχέδιο Τραμπ για μετεγκατάσταση Παλαιστινίων

Το έργο κόστισε 4 εκατ. δολάρια και περιελάμβανε την ίδρυση του GHF - Η εταιρεία κολοσσός αποκήρυξε την εμπλοκή της, μετά την κατακραυγή που προκάλεσαν οι θάνατοι εκατοντάδων Παλαιστινίων
LIFO NEWSROOM