Η στιγμή που τουρίστας κάνει bungee jumping και κόβεται το σχοινί

Η στιγμή που τουρίστας κάνει bungee jumping και κόβεται το σχοινί Facebook Twitter
0

Μοιραία θα μπορούσε να αποβεί για έναν τουρίστα στην Ταϊλάνδη η απόφαση να ζήσει την εμπειρία του bungee jumping, καθώς κόπηκε το σχοινί. 

Ο 39χρονος Μάικ από το Χονγκ Κονγκ- που δεν θέλησε να αποκαλύψει το επίθετό του- έζησε τη συγκεκριμένη περιπέτεια κάνοντας bungee jumping τον περασμένο Ιανουάριο, όταν πήγε για διακοπές στην Ταϊλάνδη, αλλά το βίντεο έγινε τώρα viral. 

Όταν αποφάσισε να πάει σε πάρκο στην Πατάγια, όπου οι επισκέπτες κάνουν διάφορες δραστηριότητες, ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο σκοπευτήριο. Τελικά, μάζεψε το θάρρος που χρειαζόταν για να κάνει bungee jumping, επειδή τον προκάλεσαν οι φίλοι του. 

Ο Μάικ ανέβηκε στην πλατφόρμα με ύψος δέκα ορόφων και έκανε το άλμα, αλλά τη στιγμή που βρισκόταν λίγο πάνω από το νερό, το σχοινί έσπασε. Επειδή έπεσε από μικρό ύψος στο νερό, δεν τραυματίστηκε σοβαρά. 

«Προσγειώθηκα με την αριστερή πλευρά, οπότε οι τραυματισμοί μου ήταν πιο σοβαροί εκεί», δήλωσε στο CNN ο Μάικ, μιλώντας για τις μελανιές που του προκάλεσε η πτώση. «Ήταν σαν κάποιος να με έδειρε πολύ άσχημα», συμπλήρωσε. 

«Ήταν πραγματικά ψηλά, οπότε έκλεισα τα μάτια μου και σκόπευα να τα ξανανοίξω όταν θα βρισκόμουν ξανά ψηλά. Συνειδητοποίησα ότι το σχοινί είχε σπάσει όταν άνοιξα τα μάτια μου και τριγύρω μου υπήρχε νερό», περιέγραψε. 

Παρότι τα πόδια του ήταν δεμένα, με το υπόλοιπο σχοινί, ο Μάικ κατάφερε να βγει στην επιφάνεια και να κολυμπήσει. Πριν κάνει bungee jumping είχε υπογράψει έγγραφο πως σε περίπτωση ατυχήματος η εταιρεία του πάρκου θα καλύψει μόνο τα ιατρικά έξοδα- όπως και έγινε- αλλά ο ίδιος δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει κάποιου άλλου είδους αποζημίωση. 


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τελευταία αποστολή του Ντράγκι: Αρκεί 1,2 τρισ. ευρώ για να σωθεί η Ευρώπη;

Διεθνή / Η τελευταία αποστολή του Ντράγκι: Αρκούν 1,2 τρισ. ευρώ για να σωθεί η Ευρώπη;

Ο Μάριο Ντράγκι επιστρέφει με σχέδιο αναγέννησης της ευρωπαϊκής οικονομίας. Νέος ευρωπαϊκός προϋπολογισμός, κλιματική κρίση, άμυνα και η μάχη για την ανταγωνιστικότητα της Ε.Ε. – όλα κρέμονται από μια πολιτική ισορροπία.
LIFO NEWSROOM
Σκοτώθηκε στα 114 ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο - Τον πάτησε αυτοκίνητο

Διεθνή / Νεκρός στα 114 του ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο - Τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Ο Fauja Singh παρασύρθηκε από οδηγό στο χωριό του στην Ινδία - «Να τρώτε λιγότερο, να τρέχετε περισσότερο και να είστε χαρούμενοι. Αυτό είναι το μυστικό της μακροζωίας» είπε ο «τυφώνας με το τουρμπάνι» σε πρόσφατη συνέντευξη
LIFO NEWSROOM
Κύπρος: 51 χρόνια από το πραξικόπημα που άνοιξε τον δρόμο στην τουρκική εισβολή

Διεθνή / Κύπρος: 51 χρόνια από το πραξικόπημα που άνοιξε τον δρόμο στην τουρκική εισβολή

Η ντε φάκτο διχοτόμηση του νησιού διατηρείται μέχρι σήμερα, με τη Βόρεια Κύπρο να τελεί υπό τουρκική στρατιωτική κατοχή και τη «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» να αναγνωρίζεται διεθνώς μόνο από την Άγκυρα.
LIFO NEWSROOM
Η Γαλλία δηλώνει διατεθειμένη να συζητήσει επανορθώσεις για τις αποικιακές σφαγές στον Νίγηρα

Διεθνή / Η Γαλλία δηλώνει διατεθειμένη να συζητήσει επανορθώσεις για τις αποικιακές σφαγές στον Νίγηρα

Περισσότερο από έναν αιώνα μετά τη σφαγή εκατοντάδων ανθρώπων και τη λεηλασία ολόκληρων κοινοτήτων στη Νίγηρα, η Γαλλία δηλώνει για πρώτη φορά διατεθειμένη να συνομιλήσει για ιστορική αποκατάσταση, χωρίς ωστόσο να αναγνωρίζει επίσημα ευθύνη
LIFO NEWSROOM
Η Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαιρετίζει τη συνάντηση των 30 κρατών για την Παλαιστίνη

Διεθνή / Η Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαιρετίζει τη συνάντηση των 30 κρατών για την Παλαιστίνη

Στόχος της συνάντησης, στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων, Κίνα και Ισπανία είναι να συμφωνηθεί ένα αναλυτικό σχέδιο πολιτικών, οικονομικών και νομικών ενεργειών ώστε να τερματιστεί η κατοχή του Ισραήλ στα παλαιστινιακά εδάφη
LIFO NEWSROOM
Νέα εφαρμογή για την προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο έρχεται στην Ελλάδα και άλλα τέσσερα ευρωπαϊκά κράτη

Διεθνή / Νέα εφαρμογή για την προστασία των παιδιών στο διαδίκτυο έρχεται στην Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι Δανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία θα δοκιμάσουν μια εφαρμογή για επαλήθευση ηλικίας, με στόχο την απαγόρευση πρόσβασης παιδιών σε επιβλαβές περιεχόμενο
LIFO NEWSROOM