Εντοπίστηκε μουμιοποιημένο πτώμα σε κάδο για δωρεές που είχε να ανοιχτεί χρόνια

Εντοπίστηκε μουμιοποιημένο πτώμα σε χώρο για δωρεές που είχε να ανοιχτεί χρόνια Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείο
0

Έρευνα για ανθρωποκτονία ξεκίνησαν οι αρχές μετά τον εντοπισμό πτώματος σε έναν κάδο για δωρεές που δεν είχε ανοιχτεί για χρόνια στην Νότια Καρολίνα.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Kershaw, το πτώμα βρέθηκε το Σάββατο το πρωί, όταν ένας περαστικός παρατήρησε μια άσχημη μυρωδιά και έλεγξε μέσα στον κάδο.

Όπως αποκάλυψε ο σερίφης Lee Boan, η σορός φαίνεται να ανήκει σε γυναίκα, με βάση τα ρούχα που φορά. Ο σερίφης είπε στο Fox 57 ότι ήταν αδύνατο να αναγνωριστεί η γυναίκα ή να εντοπιστεί η ακριβής ηλικία της επειδή η σορός «είχε αποσυντεθεί άσχημα».

Ο ιατροδικαστής της κομητείας, David West είπε στο U.S. News ότι οι ερευνητές αρχικά θεώρησαν ότι το πτώμα ήταν κάποιου που αναζητούσε καταφύγιο από το πρόσφατο κρύο. Ωστόσο, φαίνεται πώς το πτώμα βρισκόταν εκεί επί μήνες.

Ο κάδος φαίνεται ότι δεν είχε αδειάσει εδώ και χρόνια καθώς μέσα βρέθηκαν ακόμα και κασέτες VHS.

Σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο KLTX, οι αρχές ερευνούν την υπόθεση ως ανθρωποκτονία και όχι ως ατύχημα, χωρίς να έχουν δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί ενώ αναμένονται πιθανότατα αύριο, τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορική εκεχειρία στη Γάζα: Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ η συμφωνία - Η Χαμάς ανακοίνωσε «τέλος του πολέμου»

Διεθνή / Ιστορική εκεχειρία στη Γάζα: Εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ η συμφωνία - Η Χαμάς ανακοίνωσε «τέλος του πολέμου»

Η νέα συμφωνία εκεχειρίας ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς δίνει ελπίδα για το τέλος του διετούς πολέμου που στάθηκε αφορμή για την καταστροφή της Γάζας - Τι προβλέπει η συμφωνία
LIFO NEWSROOM
Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Διεθνή / Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες - Προειδοποίηση για τσουνάμι

Η σεισμολογική υπηρεσία των Φιλιππίνων συμβουλεύει τους κατοίκους των παράκτιων πόλεων στα κεντρικά και νότια της χώρας να εκκενώσουν αμέσως τις περιοχές τους και να μεταβούν σε υψηλότερα σημεία
LIFO NEWSROOM
Γιατί χωρίς τον ΟΗΕ ο κόσμος θα ήταν πιο επικίνδυνος

LiFO politics / Γιατί χωρίς τον ΟΗΕ ο κόσμος θα ήταν πιο επικίνδυνος

Ο καθηγητής Ευρωπαϊκής και Συγκριτικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κωνσταντίνος Λάβδας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τον ρόλο του ΟΗΕ, την κατάσταση στη Γάζα, και εξηγεί γιατί το Ισραήλ χάνει τη δημόσια στήριξη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
«Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποίεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

Διεθνή / «Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποιεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

«Ενώ οι ψηφιακές συσκευές υπόσχονται να μας κρατούν συνδεδεμένους, στην πραγματικότητα συχνά κάνουν το αντίθετο», έγραψε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε άρθρο που συνέγραψε με καθηγητή του Χάρβαρντ
LIFO NEWSROOM
Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Διεθνή / Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Η επιστροφή εκτοπισμένων στη Συρία φέρνει νέες τραγωδίες: εγκαταλελειμμένα εκρηκτικά σκοτώνουν παιδιά και ενήλικες στο Mrei’iyeh, καθιστώντας την εκκαθάριση νάρκων άμεση προτεραιότητα για την ανοικοδόμηση
LIFO NEWSROOM