Σεισμός στην Εύβοια: Κλειστά τα σχολεία στην Κάρυστο σήμερα

Σχολική τάξη Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Τρίτη, όλα τα σχολεία στον δήμο Καρύστου, λόγω του σεισμού μεγέθους 4,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Εύβοια νωρίς το πρωί. 

Για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας της σεισμικής δραστηριότητας, ο δήμος αποφάσισε να μην ανοίξουν σήμερα τα σχολεία στην Κάρυστο. 

«Επειδή καταγράφονται αρκετοί μετασεισμοί και γίνονται έλεγχοι, κλείσαμε προληπτικά τα σχολεία», δήλωσε στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος και συμπλήρωσε ότι δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή προβλήματα στην περιοχή, λόγω των σεισμών. 

Ο σεισμός μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:32 το πρωί της Τρίτης, σε εστιακό βάθος 13,2 χιλιομέτρων. Το επίκεντρο εντοπίστηκε 9 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά των Ζαράκων Ευβοίας. 

Τόσο αυτή η σεισμική δόνηση, όσο και οι μετασεισμοί έγιναν αισθητοί στην Αττική. Συγκεκριμένα, στις 08:23 σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 4,1 Ρίχτερ και ακολούθησε ένα λεπτό αργότερα σεισμός 4,2 Ρίχτερ. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM