Η Κιμ Καρντάσιαν με λάτεξ D&G (και από κάτω Skims) βραβεύτηκε για τα Skims στα CFDA

Η Κιμ Καρντάσιαν με λάτεξ D&G (και από κάτω Skims) βραβεύτηκε για τα Skims στα CFDA Facebook Twitter
Φωτ.: Dimitrios Kambouris/Getty Images
0

Η Κιμ Καρντάσιαν τιμήθηκε στα 2022 CFDA Fashion Awards, τα βραβεία του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής, για τη shapewear σειρά της και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να απευθύνει κάλεσμα για μεγαλύτερο inclusivity στη μόδα.

Τα «Όσκαρ της Μόδας», όπως θεωρούνται, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας με οικοδεσπότες τους σχεδιαστές και μέλη του CFDA, Joseph Altuzarra, Gabriela Hearst, Aurora James, Lazaro Hernandez και Jack McCollough.

«Έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση από τότε που κυκλοφόρησε η σειρά στο να συνεχίσουμε να διαμορφώνουμε τη βιομηχανία ώστε να αγκαλιάζει την ισότητα μεγεθών και την ποικιλομορφία ως σταθερό στοιχείο και όχι απλώς ως τάση και βλέπω ότι τόσες πολλές από εσάς κάνουν ακριβώς αυτό», είπε η Κιμ Καρντάσιαν απευθυνόμενη στους λαμπερούς καλεσμένους, ανάμεσά τους οι αδελφές της Κλόε Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ αλλά και η μητέρα της, Κρις Τζένερ.

Η Μάρθα Στούαρτ απένειμε το βραβείο στην Κιμ Καρντάσιαν, η οποία αναγκάστηκε να κάνει μια γρήγορη ανακοίνωση όταν χτύπησε ένα τηλέφωνο ακριβώς πριν αρχίσει να μιλάει. «Μαμά, κλείσε το τηλέφωνό σου»", είπε στην Κρις Τζένερ με το κοινό να ξεσπά σε γέλια.

Η Κιμ Καρντάσιαν φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί με ένα στράπλες ντεκολτέ φόρεμα Dolce & Gabbana από μαύρο ημιδιαφανές λάτεξ - ένα σχέδιο του 2007 που επανεκδόθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας της CiaoKim με την ιταλική εταιρεία - για να παραλάβει το Innovation Award για τα Skims, αποκαλύπτοντας ότι κάτω από το φόρεμα φορούσε κι εκείνη Skims.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Κιμ Καρντάσιαν τιμάται από το Council of Fashion Designers of America και η ίδια δήλωσε ότι το βρίσκει εξίσου συγκλονιστικό με την πρώτη φορά που έλαβε διάκριση.

«Αν ρωτούσατε τον έφηβο εαυτό μου αν πίστευα ότι θα βρισκόμουν εδώ, σίγουρα όχι», είπε. «Είμαι τόσο ευγνώμων που τσιμπάω τον εαυτό μου όλη την ώρα σκεπτόμενη αυτές τις καταπληκτικές ευκαιρίες και τα πράγματα που έχουν έρθει στο δρόμο μου».

Επιπλέον πρόσθεσε ότι πρόκειται για μεγάλη νίκη για την ομάδα Skims και κάθε αναγνώριση είναι ξεχωριστή.

«Σημαίνει πάρα πολλά, για την Skims αυτό που έχουμε χτίσει, και είμαι τόσο ενθουσιασμένη για όλη την ομάδα μας, που δουλεύει τόσο σκληρά», κατέληξε.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ BREXIT ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Brexit: Πάνω από τους μισούς Βρετανούς υποστηρίζουν την επανένταξη στην ΕΕ, δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα

Η αυξανόμενη στήριξη των Βρετανών για επανένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνει το Εργατικό Κόμμα αντιμέτωπο με πολιτικά διλήμματα, καθώς η «προσεκτική στάση» του κινδυνεύει να του κοστίσει σε ψηφοφόρους
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

Διεθνή / Η Ευρώπη «αποφασίζει» για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς τους Αμερικανούς: Τι προτείνουν Μακρόν και Στάρμερ

Η ελευθερία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ αποτελεί άμεση προτεραιότητα, κυρίως με δεδομένες τις παγκόσμιες οικονομικές επιπτώσεις που ο πόλεμος
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ειδήσεις / Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του, Ράμα Ντουάτζι, θα παραστούν στο φετινό Met Gala. Η απόφασή του έρχεται σε μια στιγμή που ο Μαμντάνι επιμένει δημόσια στο κόστος ζωής και στη φορολόγηση των πολύ πλούσιων.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΓΚΑΛΟΠ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

Διεθνή / Gallup: Η αύξηση της θρησκευτικότητας στους νέους άνδρες αλλάζει τις ισορροπίες μεταξύ των φύλων

Στις ΗΠΑ, το 42% των ανδρών ηλικίας 18 έως 29 ετών δηλώνει ότι η θρησκεία είναι «πολύ σημαντική» για τους ίδιους, ποσοστό αυξημένο αισθητά από το 28% που καταγραφόταν το 2022-2023
THE LIFO TEAM