Τομ Χανκς: Έχω κάνει ένα σωρό ταινίες, τέσσερις είναι πολύ καλές

Τομ Χανκς: Έχω κάνει ένα σωρό ταινίες, τέσσερις είναι πολύ καλές Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/NEIL HALL
0

«Έχω κάνει ένα σωρό ταινίες και τέσσερις εξ αυτών είναι πολύ καλές» είπε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τομ Χανκς

Έκανε την παραπάνω δήλωση σε πρόσφατη τοποθέτησή του, στο πλαίσιο της έκδοσης του πρώτου του βιβλίου «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece», αλλά δεν κατανόμασε το ποιες είναι αυτές οι ταινίες. 

Ο Χανκς έχει βραβευτεί με δύο Όσκαρ για την ταινία Philadelphia του 1993, όπου υποδυόταν έναν γκέι δικηγόρο ο οποίος έπασχε από AIDS, και το Forrest Gump του 1994. 

Έχει, επίσης, συμμετάσχει στις κλασικές ταινίες Apollo 13, Toy Story και Saving Private Ryan, ενώ η τελευταία του δουλειά ήταν στο Elvis.

Στην ίδια συνέντευξη, στο People, αναφέρθηκε και στο βιβλίο του και την πλοκή αυτού. Δήλωσε πως βασίζεται στις προσωπικές του εμπειρίες από το Χόλιγουντ και αφορά τον κινηματογράφο και τη δημιουργία μιας «κολοσσιαίας ταινίας δράσης υπερηρώων πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με πηγή έμπνευσης από ένα ταπεινό κόμικ». 

«Κάθε χαρακτήρας του βιβλίου κάνει κάτι που έχω βιώσει ενώ έκανα μια ταινία... Ακόμη και οι ανόητες στιγμές είναι εμπνευσμένες από κάποιο ακροβατικό που έχω κάνει, ή από κάποιο λάθος που έκανα και επέζησα» λέει ο ίδιος. 

Το «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece» εκτυλίσσεται σε περίοδο οκτώ δεκαετιών και παρουσιάζει την αμερικανική κουλτούρα που έχει αλλάξει από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά.

Οι χαρακτήρες περιλαμβάνουν έναν ταλαιπωρημένο στρατιώτη που επιστρέφει από τον πόλεμο, ένα αγόρι με καλλιτεχνικό ταλέντο, έναν εκκεντρικό και χαρισματικό σκηνοθέτη, ένα πομπώδη κινηματογραφικό σταρ και μια ακούραστη βοηθό παραγωγής. 

Το πρώτο, «εξαιρετικά φιλόδοξο» όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος», μυθιστόρημά του, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Μαΐου του 2023. 

Με πληροφορίες από Guardian/Sky News

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Δεν μπορείτε να προσαρτήσετε άλλες χώρες»: Δανία και Γροιλανδία απαντούν στον Τραμπ

Η νέα τοποθέτηση από τους πρωθυπουργούς της Δανίας και της Γροιλανδίας έρχεται μετά την ανακοίνωση του Τραμπ ότι διορίζει ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για το αρκτικό νησί
THE LIFO TEAM
Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Διεθνή / Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Καθημερινά, περίπου 130 μωρά γεννιούνται στη Λωρίδα της Γάζας, μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης, με το σύστημα υγείας να βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και τις βασικές προμήθειες να εξαντλούνται
THE LIFO TEAM