Mel C: Αποκαλύπτει πως δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από μασέρ - «Το είχα απωθήσει, αλλά επιτέλους το αντιμετωπίζω»

Mel C: Αποκαλύπτει πως δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από μασέρ - «Το είχα απωθήσει, αλλά επιτέλους το αντιμετωπίζω» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

H Melanie C, η πρώην Spice Girl, γνωστή ως σπόρτι σπάις, φέρεται να έγινε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από μασέρ τη νύχτα πριν από την πρώτη συναυλία του θρυλικού βρετανικού συγκροτήματος. 

Μιλώντας στο podcast How To Fail στο πλαίσιο προώθησης των απομνημονευμάτων της με τίτλο Who I am, η κατά κόσμον Μέλανι Χίσχολμ, μίλησε για το συμβάν αυτό που είχε λάβει χώρα σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης. Όπως είπε στην παρουσιάστρια, Ελίζαμπεθ Ντέι, η φρικτή αυτή εμπειρία την έκανε να νιώθει «ευάλωτη και βιασμένη». 

«Αυτό που μου συνέβη, το έθαψα σχεδόν αμέσως γιατί υπήρχαν άλλα πράγματα στα οποία έπρεπε να επικεντρωθώ. Όλα οδηγούσαν στο αποκορύφωμα αυτού που πάντα ήθελα να κάνω» είπε στην Ντέι, αναφερόμενη στη συναυλία που επίκειτο μετά από εβδομάδες κουραστικών προβών και εντατικής προετοιμασίας. 

«Δεν ήθελα να κάνω φασαρία, αλλά επίσης δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ» είπε η ίδια, σημειώνοντας πως αρχικά δε σχεδίαζε να περιλάβει το συμβάν στη βιογραφία της, ωστόσο στη συνέχεια αποφάσισε να το αναφέρει όταν επανήλθε σε ένα όνειρό της. «Νομίζω πως είναι πραγματικά σημαντικό για εμένα να το πω και επιτέλους να το αντιμετωπίσω» πρόσθεσε. 

«Φρικτά πράγματα συμβαίνουν διαρκώς και αυτή η κατάσταση δεν ήταν τόσο άσχημη όσο θα μπορούσε να εξελιχθεί» τόνισε η ίδια, συμπληρώνοντας πως «το να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον όπου μπορείς να βγάλεις τα ρούχα σου ενώ είσαι με επαγγελματία» της προκάλεσε σύγχυση στη συνέχεια, κάνοντάς τη να νιώθει «πολύ ευάλωτη, πολύ ντροπιασμένη». 

Τα χρόνια που ακολούθησαν τη διάλυση του συγκροτήματος, η Μέλανι Σι μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως μέλος των Σπάις. 

Σε συνέντευξή της στον Guardian το 2020, είχε αποκαλύψει πως πάλευε με «διατροφική διαταραχή και την κατάθλιψη» στο αποκορύφωμα της φήμης της. 

«Ήμουν αρκετά άρρωστη για μερικά χρόνια», δήλωσε προσφάτως. «Όταν κοιτάζω πίσω, δεν ξέρω σωματικά πώς τα κατάφερα- αν αναλογιστεί κανείς με πόσα λίγα χρήματα ζούσα και πόση γυμναστική έκανα παράλληλα με ένα σκληρό πρόγραμμα».

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΝΤΑΙΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Διεθνή / Χανταϊός: Οι βρετανικές αρχές ζητούν καραντίνα 45 ημερών για επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου

Δύο Βρετανοί βρίσκονται ήδη σε απομόνωση στα σπίτια τους, έπειτα από πιθανή έκθεση στον ιό, ενώ ένας 56χρονος Βρετανός νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στην Ολλανδία
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Το Ιράν εξετάζει την πρόταση των ΗΠΑ ενώ ο Τραμπ απειλεί: «Αν δεν συμφωνήσουν, οι βομβαρδισμοί θα αρχίσουν»

Η Τεχεράνη μελετά το αμερικανικό σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ, ενώ η Ουάσινγκτον συνεχίζει τις στρατιωτικές πιέσεις και τις απειλές για νέα χτυπήματα
THE LIFO TEAM
ΧΑΝΤΑΪΟΣ

Διεθνή / Χανταϊός: Επιβεβαιώθηκαν τα 5 από τα 8 φερόμενα κρούσματα στο κρουαζιερόπλοιο

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προειδοποίησε πως θα υπάρξουν κι άλλα κρούσματα, δεδομένου της περιόδου επώασης της νόσου που μπορεί να φτάσει έως και τις έξι εβδομάδες
THE LIFO TEAM
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ

Διεθνή / ΕΕ: Αποζημιώσεις από αεροπορικές ακόμη και σε ακυρώσεις πτήσεων λόγω καυσίμων

Οι αεροπορικές εταιρείες στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα εξακολουθούν να υποχρεούνται να αποζημιώνουν τους επιβάτες ακόμη και όταν ακυρώνουν πτήσεις λόγω έλλειψης ή ακριβού καυσίμου
THE LIFO TEAM
ΧΑΝΤΑΙΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Διεθνή / Χανταϊός σε κρουαζιερόπλοιο: Η στιγμή που ο καπετάνιος ανακοινώνει τον πρώτο θάνατο - Είναι «από φυσικά αίτια» είπε

Βίντεο από τη στιγμή που ο καπετάνιος του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου καθησυχάζει τους επιβάτες, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Το μεγαλύτερο εμπόδιο για συμφωνία με το Ιράν ίσως είναι ο εγωισμός του Τραμπ

Οι συνεχείς επιθέσεις και η σκληρή ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στο Ιράν προκαλούν ανησυχία σε διπλωματικούς κύκλους, που φοβούνται ότι μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο σε μια πιθανή συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών
THE LIFO TEAM