Γιατί η Μέγκαν δεν πήγε στο Μπαλμόραλ: «Ο Κάρολος είπε στον Χάρι να μην την φέρει»- Το παρασκήνιο της απουσίας

Γιατί η Μέγκαν δεν πήγε στο Μπαλμόραλ: «Ο Κάρολος είπε στον Χάρι να μην την φέρει»- Το παρασκήνιο της απουσίας Facebook Twitter
0

Από τη στιγμή που οι γιατροί εξέφρασαν την ανησυχία τους για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ, τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν στο κάστρο Μπαλμόραλ. Την ίδια ώρα, ένα διαφορετικό παρασκήνιο εκτυλίχθηκε μεταξύ του πρίγκιπα Καρόλου και του Χάρι.

Ο Κάρολος είπε στον πρίγκιπα Χάρι να μην φέρει την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, στο κάστρο, καθώς ο ίδιος και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρίσκονται στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ, λέγοντάς της το τελευταίο αντίο.

Όπως γράφει, η Daily Mail παρά το χάσμα που υπάρχει στη σχέση της βασιλικής οικογένειας με τον πρίγκιπα Χάρι, κανείς δεν θα του αρνούνταν να θρηνήσει την αγαπημένη του γιαγιά, με την οποία είχε μια ζεστή σχέση. 

Ωστόσο, εν μέσω ανησυχίας για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ, οι  Sussexes προκάλεσαν μια άνευ προηγουμένου αναταραχή, ανακοινώνοντας ότι Χάρι και Μέγκαν θα ταξιδέψουν μαζί στο Μπαλμόραλ.

Τότε, σύμφωνα με την The Sun, χρειάστηκε η επέμβαση του πρίγκιπα Κάρολου, του βασιλιά πλέον του Ηνωμένου Βασιλείου, ώστε η Μέγκαν Μαρκλ να μην βρεθεί στο κάστρο.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Χάρι βρισκόταν στο Frogmore Cottage όταν του τηλεφώνησε ο πατέρας του, ζητώντας του να μην φέρει την Μέγκαν.

«Ο Κάρολος είπε στον Χάρι ότι δεν ήταν σωστό ή πρέπον για τη Μέγκαν να βρίσκεται στο Μπαλμόραλ σε μια τόσο βαθιά θλιβερή στιγμή», είπε μια πηγή στην εφημερίδα. «Του επισημάνθηκε ότι η Κέιτ δεν θα πήγαινε και ότι παρόντες θα έπρεπε να είναι μόνον τα πιο στενά συγγενικά μέλη. Ο Κάρολος κατέστησε λίαν σαφές ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη».

Εν τω μεταξύ, η The Telegraph ανέφερε ότι ο Χάρι δεν κλήθηκε αρχικά όταν ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν στο Μπαλμόραλ, όπως ο αδερφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ, για συνταγματικούς λόγους.

Ειδικός για τα θέματα της βασιλικής οικογένειας ανέφερε ότι «είναι πολύ δύσκολο να αφιερώνεις πολύ χρόνο με κάποιον που ξέρεις ότι πρόκειται να δημοσιεύσει ένα βιβλίο για σένα».

«Νομίζω ότι η αντίδραση στη συμπεριφορά του Χάρι και της Μέγκαν ήταν μια δυσπιστία για να είμαι ειλικρινής», πρόσθεσε ένας άλλος.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΠΟΥ ΒΡΟΧΗ

Διεθνή / Ιράν: Προειδοποίηση ΠΟΥ για τη «μαύρη βροχή» και τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία

Πώς συνδέονται οι χημικές ενώσεις που απελευθερώθηκαν στην ατμόσφαιρα μετά τις επιθέσεις σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις με τον αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης αναπνευστικών προβλημάτων και ίσως ορισμένων μορφών καρκίνου
THE LIFO TEAM
ΚΥΠΡΟΣ ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΚΡΟΝ

Διεθνή / Πληροφορίες ότι το αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκωλ» φτάνει ανοικτά της Κύπρου

Παράλληλα, φέρεται να ακολουθεί και ελικοπτεροφόρο τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 35 ελικόπτερα και έως 450 στρατιώτες, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εκκενώσεις πολιτών
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΥΙΛΙΑΜ

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον - Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Βίντεο από τα γιουχαΐσματα συγκεντρωμένου πλήθους εναντίον τους

Το πριγκιπικό ζεύγος δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες με αφορμή τη μεγαλύτερη βασιλική συγκέντρωση στο Λονδίνο μετά τη σύλληψη του Άντριου - Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το Αββαείο του Ουέστμινστερ
THE LIFO TEAM
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Διεθνή / Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μεταξύ των βραβευθέντων του Ευρωπαϊκού Τάγματος Αξίας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων μελών που τιμήθηκαν με το Ευρωπαϊκό Τάγμα Αξίας, αναγνωρίζοντας τη σημαντική του προσφορά και την επιρροή του ως κορυφαίος αθλητής διεθνώς
THE LIFO TEAM