Κεφαλονιά: Νεκρός ο ένας από τους εννέα Ρουμάνους τουρίστες που παρασύρθηκαν ενώ έκαναν sup

Κεφαλονιά: Νεκρός ο ένας από τους εννέα Ρουμάνους τουρίστες που παρασύρθηκαν ενώ έκαναν sup Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Νεκρός είναι ένας από τους 9 Ρουμάνους που έκαναν sup στα νότια της Κεφαλονιάς και παρασύρθηκαν από τα ρεύματα. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο θάνατος του άτυχου άνδρα προήλθε από εισρόφηση νερού καθώς είχε φάει. 

Οι εννέα νεαροί ξεκίνησαν με κωπηλατικές σανίδας από την Πεσάδα, εν μέσω δυνατών ανέμων έως και 5 μποφόρ, με αποτέλεσμα τα ισχυρά ρεύματα να παρασύρουν κάποιους αρκετά μακριά. 

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωσή τους από το Λιμενικό Σώμα, ιδιώτες και παραπλέοντα σκάφη.

Μάλιστα, ενδεικτικό των καιρικών συνθηκών, είναι πως οι περισσότεροι περισυνελέγησαν 7 και 8 μίλια μακριά από την Πεσάδα. 

Οι υπόλοιποι οκτώ είναι καλά στην υγεία τους. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού: «Δεν θέλουν να γίνει η δίκη για τα Τέμπη»

Οι καταγγελίες από Ζωή Κωνσταντοπούλου και Μαρία Καρυστιανού και οι ανακοινώσεις από Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος
THE LIFO TEAM