Φωτιά στο ελληνικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης: Καταστράφηκε ολοσχερώς η οροφή

Φωτιά στο ελληνικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης: Τέθηκε υπό έλεγχο -Καταστράφηκε ολοσχερώς η οροφή Facebook Twitter
0

Σχεδόν δύο ώρες χρειάστηκαν οι πυροσβέστες για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε στο ελληνικό νοσοκομείο «Βαλουκλή» στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως μεταδίδει το TRT Haber από το νοσοκομείο απομακρύνθηκαν 104 άτομα και 80 ασθενείς διακομίστηκαν σε άλλο νοσοκομείο. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρχαν θύματα από τη φωτιά.

Οι εικόνες από το σημείο συγκλονίζουν, καθώς φαίνεται η οροφή, απ΄ όπου ξεκίνησε η φωτιά, να παραδίδεται στις φλόγες και να καταστρέφεται ολοσχερώς.

Υγειονομικοί, πυροσβέστες, αστυνομικοί αλλά και πολίτες απομάκρυναν τους ασθενείς με φορεία και αναπηρικά καροτσάκια, ενώ κάποιοι μεταφέρθηκαν στα χέρια. 

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, η φωτιά κατέστρεψε την οροφή του ιστορικού κτιρίου.

Σε δήλωσή του ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, αφού αναφέρθηκε στη φωτιά και την επιχείρηση κατάσβεσης, τόνισε ότι θα υπάρξει μέριμνα για την αποκατάσταση της δομής το συντομότερο δυνατό.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Ερντογάν, Ιμπαχίμ Καλίν, επισήμανε ότι «θα γίνουν άμεσα εργασίες για την αποκατάσταση του ιστορικού αυτού νοσοκομείου».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Ιράν: Ο πόλεμος μπορεί να διαρκέσει μήνες και να προκαλέσει παγκόσμια οικονομική καταστροφή

Η ιρανική κυβέρνηση, μιλώντας στο Sky News, δήλωσε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να περιμένει ότι θα δείξει «αυτοσυγκράτηση», προειδοποιώντας για περαιτέρω κλιμάκωση και προοπτική σοβαρών επιπτώσεων στην παγκόσμια οικονομία και ενεργειακές αγορές
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / «Ημέρα της Κρίσης»: Το καταστροφικό σενάριο μετά τις επιθέσεις σε ενεργειακές εγκαταστάσεις στη Μέση Ανατολή

Οι επιθέσεις σε ενεργειακές εγκαταστάσεις και από τις δύο πλευρές της σύγκρουσης αυτή την εβδομάδα, απειλούν με σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΗ 19ΧΡΟΝΟΥ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ποιος ήταν ο 19χρονος παλαιστής που εκτέλεσαν «μετά από βασανιστήρια για να ομολογήσει»

Το Ιράν εκτέλεσε τον νεαρό παλαιστή Σαλέχ Μοχαμάντι και δύο ακόμη άτομα - Πρόκειται για τους πρώτους απαγχονισμούς που πραγματοποιήθηκαν σε σχέση με τις διαδηλώσεις
THE LIFO TEAM