Αρραβωνιάστηκε η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας - Ελληνικής καταγωγής ο γαμπρός

Αρραβωνιάστηκε η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας - Ελληνικής καταγωγής ο γαμπρός Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter.
0

Η πριγκίπισσα Ιμάν μπιν Αμπντουλάχ της Ιορδανίας αρραβωνιάστηκε τον Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτη, όπως ανακοίνωσε σήμερα η μητέρα της πριγκίπισσας, βασίλισσα Ράνια. 

Η πριγκίπισσα Ιμάν είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Αμπντάλα Β' και της βασίλισσας Ράνια Αλ-Αμπντουλάχ της Ιορδανίας, ενώ ο Θερμιώτης είναι διευθύνων σύμβουλος σε ένα ταμείο Venture Capital με έδρα τη Νέα Υόρκη. Γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας το 1994, αλλά είναι ελληνικής καταγωγής.

«Συγχαρητήρια αγαπημένη μου Ιμάν. Το χαμόγελό σου ήταν πάντα ένα δώρο αγάπης που λατρεύω από την ημέρα που γεννήθηκες. Εύχομαι σε εσένα και τον Τζαμίλ μια ζωή γεμάτη αγάπη και γέλιο!», έγραψε η βασίλισσα Ράνια στο Instagram.

Σε επίσημη ανακοίνωση για τον αρραβώνα προέβη και ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας στο Twitter.


Λίγα είναι γνωστά για τον σύντροφο της πριγκίπισσας Ιμάν και λιγότερα για τις λεπτομέρειες του γάμου. 

Αυτό που αποκαλύφθηκε από την αυλή του Χασεμιτικού Βασιλείου είναι πως η αναγγελία έγινε παρουσία των γονιών της 25χρονης, Αμπντάλα και Ράνια, των τριών αδερφιών της καθώς και της οικογένειας Θερμιώτη

Το επίσημο πορτρέτο που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, παρουσίαζε διακριτικά το δαχτυλίδι αρραβώνα της Ιμάν που φαίνεται να είναι ένα κλασικό διαμάντι. 

Με πληροφορίες από Madame Figaro και Arab News

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΕΕ ΔΑΝΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Έτοιμη να δράσει η ΕΕ εάν χρειαστεί»: Μήνυμα φον ντερ Λάιεν για Γροιλανδία και δασμούς

«Ζητούμε από τους συμμάχους μας να κατανοήσουν ότι η Γροιλανδία πρέπει να γίνει μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών» επέμεινε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ
THE LIFO TEAM
ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΙΣΡΑΗΛ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ

Διεθνή / Το Ισραήλ κατεδαφίζει εγκατάσταση υπηρεσίας του ΟΗΕ για Παλαιστίνιους πρόσφυγες στην Ιερουσαλήμ

Η κίνηση εντάσσεται στη συνεχιζόμενη σύγκρουση του Ισραήλ με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες, την οποία η ισραηλινή κυβέρνηση κατηγορεί για διασυνδέσεις με τη Χαμάς.
THE LIFO TEAM