Η Σινέντ Ο' Κόνορ ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της για το 2022 λόγω πένθους

Η Σινέντ Ο' Κόνορ ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της για το 2022 λόγω πένθους Facebook Twitter
GETTY
0

Η τραγουδίστρια Σινέντ Ο' Κόνορ ακύρωσε όλες τις επερχόμενες εμφανίσεις της, μήνες μετά τον θάνατο του έφηβου γιου της, Σέιν. 

O 17χρονος είχε δώσει τέλος στη ζωή τους τον Ιανουάριο, με την ερμηνεύτρια να δηλώνει πως «αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του». 

«Ο όμορφος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του σήμερα και τώρα είναι με τον Θεό. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη και ας μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Το μωρό μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, αναπαύσου εν ειρήνη» ανέφερε. 

Η ομάδα της εξέδωσε μία ανακοίνωση γνωστοποιώντας πως δεν θα μπορέσει να παραστεί στις live εμφανίσεις της και δεν θα δώσει καμία άλλη συναυλία έως το τέλος του έτους. 

«Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως λόγω του συνεχούς πένθους για την τραγική απώλεια του αγαπημένου της γιου, Σέιν, νωρίτερα φέτος, η Σινέντ Ο' Κόνορ δεν θα εμφανίζεται ζωντανά το 2022».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημάνθηκε πως ήταν μία δύσκολη απόφαση για εκείνη, αλλά «έπρεπε να την λάβει για την υγεία και την ευημερία της».

«Ευχαριστούμε τους φίλους και τους θαυμαστές της Σινέντ, την υποστήριξη και την κατανόηση των οποίων εκτιμούμε ιδιαίτερα καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η αγάπη που επιδεικνύεται αποτελεί πηγή μεγάλης παρηγοριάς και γαλήνης για τη Σινέντ» συμπληρωνόταν. 

Τον Φεβρουάριο, η τραγουδίστρια είχε αναφέρει πως θα σταματήσει τις εμφανίσεις καθώς μετά τον θάνατο του παιδιού της, δεν της έχει μείνει τίποτα άλλο για το οποίο μπορεί να τραγουδήσει. 

Μετά τον θάνατο του 17χρονου, η Ο' Κόνορ είχε κάνει μία ανάρτηση στο Twitter που είχε προκαλέσει ανησυχία, γράφοντας πως σκοπεύει να «ακολουθήσει» τον γιο της. 

«Αποφάσισα ν' ακολουθήσω τον γιο μου. Δεν έχει νόημα να ζω χωρίς εκείνον» ανέφερε. «Έμενα μόνο για εκείνον (σ.σ. ζωντανή) και τώρα έχει φύγει». 

Στη συνέχεια, ωστόσο, διαβεβαίωσε τους φαν της πως είναι καλά και «δεν έπρεπε να το έχω πει αυτό. Λυπάμαι. Είμαι χαμένη χωρίς το παιδί μου και μισώ τον εαυτό μου». 

Με πληροφορίες από Page Six

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: «Ο πόλεμος στο Ιράν αφορά και την Ευρώπη» εξηγεί πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ

Προειδοποίησε ότι η Ευρώπη δεν δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα απέναντι ούτε στην Κίνα, συνδέοντας τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με τη ρωσοκινεζική συνεργασία και τόνισε ότι οι μεγάλες κρίσεις είναι πλέον αλληλένδετες, κάτι που η Ευρώπη εξακολουθεί να υποτιμά
THE LIFO TEAM
Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Διεθνή / Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Οι κάτοικοι της συνοικίας al-Bustan στην ανατολική Ιερουσαλήμ αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα πατρικά τους σπίτια, καθώς σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές είναι η οικονομικότερη λύση
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ TIME

Διεθνή / Time: «Το reunion του Τραμπ με τον Σι» - Πώς το ταξίδι στην Κίνα έδειξε ότι η παγκόσμια ισχύς αλλάζει χέρια

Το εξώφυλλο του περιοδικού για το ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στην Κίνα - Τι αναφέρει σε ανάλυσή του για τους στόχους Τραμπ και πώς ο «Σι τον έβαλε στη γωνία»
THE LIFO TEAM