Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιβλητική νίκη με 4-0 στο Άνφιλντ - Χωρίς Ρονάλντο το ματς

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιβλητική νίκη με 4-0 στο Άνφιλντ - Χωρίς Ρονάλντο το ματς Facebook Twitter
Ο προπονητής της Λίβερπουλ αγκαλιάζει τον Χέντερσον μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φωτ.: ΕΡΑ
0

Η Λίβερπουλ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επικράτησε με το εμφατικό 4-0.

Με τους τρεις βαθμούς αυτούς, οι «κόκκινοι» ανέβηκαν προσωρινά στο "ρετιρέ" της βαθμολογίας, βάζοντας ταυτόχρονα πίεση στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία υποδέχεται σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη την Μπράιτον στο "Ετιχαντ" κι έχει τον πρώτο λόγο για να επιστρέψει μόνη στην κορυφή.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση επί της Σίτι στον τελικό του Κυπέλλου, το περασμένο Σάββατο, οι "κόκκινοι" διεύρυναν το αήττητο εντός έδρας σερί τους απέναντι στη μεγάλη αντίπαλό τους σε 7 ματς (4-3-0), η οποία έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση της 4ης θέσης που οδηγεί στους ομίλους του Champions League. 

Πρόσωπο του αγώνα ήταν αδιαμφισβήτητα ο Μο Σαλάχ, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και μία ασίστ. 

Ο Αιγύπτιος επιθετικός μετά τον θρίαμβο της Λίβερπουλ δήλωσε: «Οι συμπαίκτες μου στην άμυνα και το κέντρο μου κάνουν την ζωή πιο... εύκολη, μας βοηθάνε να δημιουργήσουμε καταστάσεις. Όταν έχεις το μηδέν πίσω, όλα είναι πιο εύκολα. Θέλαμε να σκοράρουμε ένα γκολ, όταν το πετύχαμε είπαμε πάμε για το δεύτερο, μετά για το τρίτο. Ήταν μία εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα», είπε αρχικά.

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιβλητική νίκη με 4-0 στο Άνφιλντ - Χωρίς Ρονάλντο το ματς Facebook Twitter
Με δύο γκολ και μία ασίστ ο Μο Σαλάχ ήταν και χθες καθοριστικός - Φωτ.: ΕΡΑ

«Το έχω πει ξανά, θέλω να σκοράρω πολλά γκολ με την Λίβερπουλ. Κάποιες στιγμές έχεις κακή τύχη, αλλά το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα. Αν δεν κερδίζαμε δεν θα ήμουν χαρούμενος» πρόσθεσε.

Τέλος αναφερόμενος στο γεγονός ότι η Λίβερπουλ επέστρεψε στην κορυφή είπε: «Ας περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η Σίτι, δεν είναι εύκολο να χάσει βαθμούς. Πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια μας, τα υπόλοιπα δεν είναι στο χέρι μας».

Χωρίς Ρονάλντο η αναμέτρηση

Σημειώνεται πως στο κρίσιμο ματς δεν αγωνίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την απώλεια του νεογέννητου γιου του. 

Παρόλα αυτά, οι φίλαθλοι του έστειλαν με το παρατεταμένο χειροκρότημά τους, το δικό τους «μήνυμα» συμπαράστασης. 

Στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης -συμβολική αναφορά στον αριθμό της φανέλας του- όπως είχε κανονιστεί πριν από το ματς στο Άνφιλντ, ο κόσμος όρθιος άρχισε να χειροκροτά, ενώ κάποιοι φίλαθλοι τραγουδούσαν το «You’ll Never Walk Alone», για τον επιθετικό της Γιουνάιτεντ και την οικογένειά του. Οι παίκτες και των δύο ομάδων φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια, για την απώλεια του 37χρονου. 

Ο Ρονάλντο και η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, οι οποίοι ανακοίνωσαν τον περασμένο Οκτώβριο ότι περιμένουν δίδυμα, ανακοίνωσαν προχθές ότι το ένα από τα δύο μωρά πέθανε.

«Η οικογένεια είναι πιο σημαντική από όλα και ο Ρονάλντο στηρίζει τους αγαπημένους του σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή» ανέφερε η Γιουνάιτεντ σε ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Αθλητισμός / Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Η κίνηση αυτή ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία το Μιλγουόκι βρίσκεται σε εμφανή αγωνιστική κρίση, έχοντας χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια
LIFO NEWSROOM
Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM