Συγκινητική στιγμή: Το χειροκρότημα των φιλάθλων για συμπαράσταση στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Συγκινητική στιγμή: Το χειροκρότημα των φιλάθλων για συμπαράσταση στον Κριστιάνο Ρονάλντο Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει χειροκροτηθεί αμέτρητες φορές από φιλάθλους. Όμως, αυτό το χειροκρότημα συμπαράστασης, στις δύσκολες στιγμές που ζει ο Πορτογάλος ήταν ίσως το πιο συγκινητικό. 

Ο σταρ του ποδοσφαίρου και η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, ζουν δύσκολες στιγμές, μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου τους. Εξαιτίας της τραγωδίας, ο Ρονάλντο δεν έδωσε το παρών στο σημερινό ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως, οι φίλαθλοι του έστειλαν με το παρατεταμένο χειροκρότημά τους το δικό τους «μήνυμα» συμπαράστασης. 

Στο 7ο λεπτό- τον αριθμό της φανέλας του- όπως είχε κανονιστεί πριν από το ματς στο Άνφιλντ, ο κόσμος όρθιος άρχισε να χειροκροτά, ενώ κάποιοι φίλαθλοι τραγουδούσαν το «You’ll Never Walk Alone», για τον επιθετικό της Γιουνάιτεντ και την οικογένειά του. Οι παίκτες και των δύο ομάδων φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια, για την απώλεια του 37χρονου. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός τους- που τον περασμένο Οκτώβριο είχαν ανακοινώσει ότι περίμεναν δίδυμα- γνωστοποίησαν μέσω social media την τραγική είδηση. «Με βαθιά θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι το αγοράκι μας κατέληξε. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός», ανέφεραν. «Μόνο η γέννηση της κόρης μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με κάποια ελπίδα και χαρά», ανέφεραν ακόμη μεταξύ άλλων. 
 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM