Euroferry Olympia: Εντοπίστηκαν δύο ακόμα σοροί- 11 συνολικά οι νεκροί

Euroferry Olympia: Εντοπίστηκαν δύο ακόμα σοροί- 11 συνολικά οι νεκροί Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Άλλες δύο σοροί, εντοπίστηκαν στο τρίτο γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Euroferry Olympia», στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου.

Η φωτιά ξέσπασε ενώ το πλοίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι.

Οι νεκροί από το τραγικό ναυτικό δυστύχημα ανήλθαν στους 11 ενώ 281 άτομα, επιβάτες και πλήρωμα, διασώθηκαν.

Το πλοίο για λόγους ασφαλείας είχε οδηγηθεί στο λιμάνι του Αστακού όπου μετά από πολλές ημέρες η φωτιά κατασβέστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η απομάκρυνση των 25 ΙΧ οχημάτων και 153 φορτηγών από τα τέσσερα γκαράζ του πλοίου έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να ξεκινήσει η επιχείρηση απάντλησης των καυσίμων του πλοίου που ανέρχονται σε 700 τόνους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Ελλάδα / Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Η 4χρονη έχει διακόψει τη φαρμακευτική της αγωγή, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία της, αλλά και για τη δημόσια υγεία, λόγω της μεταδοτικότητας της νόσου
LIFO NEWSROOM
First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Ελλάδα / First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν και η ψηφιοποίηση του πρώτου αιτήματος έχει στόχο την βελτίωση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας στην παροχή φροντίδας ψυχικής υγείας
LIFO NEWSROOM