Έγιναν φίλοι χάρη σε μια κατά λάθος πρόσκληση για την Ημέρα των Ευχαριστιών- Τώρα, το Netflix τους κάνει ταινία

Έγιναν φίλοι χάρη σε μια κατά λάθος πρόσκληση για την Ημέρα των Ευχαριστιών- Τώρα, το Netflix τους κάνει ταινία Facebook Twitter
Πηγή φωτό Instagram
0

Μία πρόσκληση σε δείπνο για την ημέρα των Ευχαριστιών, που εστάλη σε λάθος τηλεφωνικό αριθμό πριν από έξι χρόνια, αποτέλεσε το έναυσμα για μια απρόσμενη φιλία. Και τώρα, δίνει έμπνευση για ταινία του Netflix

Πρόκειται για την ιστορία της Γουάντα Ντεντς και του Τζαμάλ Χίντον, από την Αριζόνα, που έγινε viral και τώρα το Netflix θα την κάνει ταινία. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016, όταν η Ντεντς έστειλε κατά λάθος μήνυμα στον 17χρονο τότε Χίντον και όχι στον 24χρονο εγγονό της- που είχε αλλάξει αριθμό- για να τον προσκαλέσει σε δείπνο την Ημέρα των Ευχαριστιών. 

Γρήγορα, οι δυο τους κατάλαβαν ότι είχε γίνει μπέρδεμα. Όμως, ο Χίντον την ρώτησε αν μπορούσε παρόλα αυτά να πάει στο δείπνο. «Βεβαίως και μπορείς. Αυτό κάνουν οι γιαγιάγες… ταΐζουν τους πάντες», του απάντησε η Ντεντς, σύμφωνα με το ABC News. 

Έτσι, ξεκίνησε η φιλία τους και μια παράδοση, καθώς κάθε χρόνο περνούν μαζί τη συγκεκριμένη γιορτή. Κάτι που έκαναν και πριν από λίγες ημέρες.  

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε την ιστορία μας με τον υπόλοιπο κόσμο», είπαν Ντεντς και Χίντον σε κοινή δήλωση που δημοσίευσε το Netflix. «Ελπίζουμε αυτό να εμπνεύσει περισσότερους ανθρώπους να προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν και να κάνουν σχέσεις που συνήθως δεν θα έκαναν. Είμαστε τόσο ευτυχείς που βρήκαμε μια ειλικρινή φιλία, καθώς μας ένωσε ο Θεός με ένα λάθος γραπτό μήνυμα», ανέφεραν ακόμη. 

Ο τίτλος της ταινίας θα είναι «The Thanksgiving Text», σύμφωνα με Variety και ο Αμπντούλ Γουίλιαμς θα γράψει το σενάριο. Δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα τη σκηνοθετήσει, ούτε ποιοι θα παίξουν στην ταινία. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Τέλος στο Προστατευτικό Καθεστώς για Αφγανούς – Κίνδυνος Απέλασης για 9.000 Πρόσφυγες

Διεθνή / ΗΠΑ: Τέλος στο καθεστώς προστασίας για Αφγανούς πολίτες – Κίνδυνος απέλασης για 9.000 πρόσφυγες

Η κυβέρνηση Τραμπ, μέσω της Υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας Kristi Noem, τερματίζει το Προστατευτικό Καθεστώς για χιλιάδες Αφγανούς - Οργή από ανθρωπιστικές οργανώσεις και προειδοποιήσεις για μαζικές απελάσεις
LIFO NEWSROOM
Αντόνιο Κόστα: «Αλβανία και Μαυροβούνιο θα μπορούσαν να ενταχθούν στην ΕΕ πριν από τις άλλες χώρες»

Διεθνή / Αντόνιο Κόστα: «Αλβανία και Μαυροβούνιο θα μπορούσαν να ενταχθούν στην ΕΕ πριν από τις άλλες χώρες»

Οι ευρωπαϊκοί θεσμοί έχουν συχνά υποδείξει το 2030 ως τον στόχο για τις πρώτες εντάξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ιδιαίτερα για την Αλβανία και το Μαυροβούνιο
LIFO NEWSROOM
Οι «δουλειές» της οικογένειας Τραμπ στον Κόλπο και οι επιχειρηματικές συμφωνίες-ρεκόρ 

Διεθνή / Οι «δουλειές» της οικογένειας Τραμπ στον Κόλπο και οι επιχειρηματικές συμφωνίες-ρεκόρ 

Θέρετρα γκολφ, επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα και κρατικά κεφάλαια πυκνώνουν τις σκιές σύγκρουσης ιδιωτικών και δημόσιων συμφερόντων, εν όψει του ταξιδιού του Αμερικανού προέδρου στον Κόλπο
LIFO NEWSROOM
Γιατί το PKK καταθέτει τώρα τα όπλα: Ο «Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» και το ευρύτερο πλαίσιο για τους Κούρδους

Ανάλυση / Γιατί το PKK καταθέτει τώρα τα όπλα: Ο «Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» και το ευρύτερο πλαίσιο για τους Κούρδους

Τα αίτια και οι στρατηγικές συνέπειες της απόφασης του PKK να καταθέσει τα όπλα και να διαλύσει την ένοπλη πτέρυγα του, στο πλαίσιο της αλλαγής των γεωπολιτικών ισορροπιών.
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ