«Μας λείπεις μαμά»- Οι ζωγραφιές των διδύμων της πριγκίπισσας Σαρλίν, που νοσηλεύεται σε κλινική

Prince Jacques and Princess Gabriella Hold Signs for Princess Charlene as She Seeks Treatment Facebook Twitter
Getty Image
0

H βασιλική οικογένεια του Μονακό συγκεντρώθηκε σήμερα για να γιορτάσει την Εθνική Ημέρα των Μονεγάσκων αλλά τα φλας των φωτογράφων έκλεψαν τα παιδιά της πριγκίπισσας Σαρλίν και του πρίγκιπα Αλβέρτου.

Κρατώντας δύο ζωγραφιές στα χέρια, τα 6χρονα δίδυμα έστειλαν ευχές στη μαμά τους καθώς η πριγκίπισσα Σαρλίν νοσηλεύεται σε κλινική εκτός Μονακό, όπως αποκάλυψε στο People ο πρίγκιπας Αλβέρτος.

Καθώς όλη η οικογένεια χαιρετούσε τον κόσμο από το μπαλκόνι του παλατιού, ξαφνικά ο πρίγκιπας Ζακ και η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, που θα γίνουν 7 ετών στις 10 Δεκεμβρίου, εξαφανίστηκαν και λίγο αργότερα  εμφανίστηκαν ξανά με ζωγραφιές που έγραφαν μηνύματα για τη μαμά τους.

«Μας λείπεις μαμά» έγραφε η Γκαμπριέλα και «Σε αγαπάμε μαμά» ο Ζακ.

«Ο πρίγκιπας Αλβέρτος είπε ότι ήθελε σήμερα να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε μια κανονική Εθνική Ημέρα», ανέφερε στο People πηγή από το παλάτι. «Και συγκεκριμένα, όσο πιο φυσιολογική μπορεί για τα παιδιά» πρόσθεσε.


Ο πρίγκιπας Αλβέρτος μιλώντας αποκλειστικά στο περιοδικό ανέφερε ότι η απόφαση να αναζητήσει ιατρική φροντίδα λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στο Μονακό, έπειτα από έξι μήνες στη Νότια Αφρική, ελήφθη από κοινού από το ζευγάρι, με τη βοήθεια των αδελφών της Σαρλίν.

Ο Αλβέρτος είπε ότι  η 43χρονη πριγκίπισσα υποφέρει από βαθιά «εξάντληση, τόσο συναισθηματική όσο και σωματική».

Απορρίπτοντας διάφορες φήμες, είπε ότι η ανάρρωσή της θα απαιτήσει κλινική φροντίδα που θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες.

Η φετινή υπαίθρια τελετή προοριζόταν να είναι μια γιορτή καλωσορίσματος για τη πριγκίπισσα Σαρλίν και περιλάμβανε πολλά για τη 10η επέτειο του ζευγαριού.

Η παρατεταμένη απουσία της Σαρλίν από το Μονακό έκανε την πριγκίπισσα να χάσει τη 10η επέτειο του γάμου της και προκάλεσε πολλές φήμες σχετικά με ρήγμα στο γάμο του ζευγαριού καθώς και εικασίες για την πραγματική φύση και τον βαθμό των ιατρικών της ζητημάτων.

Το ζευγάρι διαψεύδει συνεχώς αυτές τις αναφορές των ταμπλόιντ.

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Διεθνή / Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Η έλλειψη έγκρισης του χάφνιου και ζιρκονίου στους κανονισμούς ΕΕ απειλεί το 90% των θερμοσιφώνων και τα νοικοκυριά κινδυνεύουν με αυξημένα κόστη και περιορισμένη πρόσβαση σε ζεστό νερό από το 2027
LIFO NEWSROOM
Ο Βασιλιάς Κάρολος βγάζει ντοκιμαντέρ για τη φιλοσοφία της αρμονίας και το περιβάλλον

Διεθνή / Ο Βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη φιλοσοφία της αρμονίας και το περιβάλλον

Ο βασιλιάς Κάρολος δηλώνει ότι θέλει να εμπνεύσει ένα «αίσθημα αποφασιστικότητας» για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς ανακοινώνονται λεπτομέρειες για το νέο του ντοκιμαντέρ
LIFO NEWSROOM
Η ΕΕ επενδύει 1,1 δισ. δολάρια για ασφαλή καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη - Τι προβλέπεται

Διεθνή / Η ΕΕ επενδύει 1,1 δισ. δολάρια για ασφαλή καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη - Τι προβλέπεται

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δήλωσε: «Το να θέτουμε την τεχνητή νοημοσύνη σε προτεραιότητα σημαίνει επίσης να θέτουμε την ασφάλεια σε προτεραιότητα»
LIFO NEWSROOM
Χαιρετίζει η Τουρκία την εκεχειρία στη Γάζα: «Συνέβαλε και η Άγκυρα» λέει ο Ερντογάν - «Τελειώνει η γενοκτονία» λέει το ΥΠΕΞ

Διεθνή / Χαιρετίζει η Τουρκία την εκεχειρία στη Γάζα: «Συνέβαλε και η Άγκυρα» λέει ο Ερντογάν - «Τελειώνει η γενοκτονία» λέει το ΥΠΕΞ

Ο Τούρκος πρόεδρος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος «επέδειξε την απαραίτητη πολιτική βούληση για να ενθαρρύνει την ισραηλινή κυβέρνηση»
LIFO NEWSROOM
«Εμπόλεμη ζώνη» το Πόρτλαντ λόγω ICE: Κάτοικοι κοιμούνται με αντιασφυξιογόνες μάσκες

Διεθνή / «Εμπόλεμη ζώνη» το Πόρτλαντ λόγω ICE: Κάτοικοι κοιμούνται με αντιασφυξιογόνες μάσκες

Στο Πόρτλαντ, κάτοικοι του Gray’s Landing βιώνουν καθημερινά συγκρούσεις με ομοσπονδιακούς πράκτορες και διαδηλωτές - Δακρυγόνα, Εθνοφρουρά και μέτρα προστασίας έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας
LIFO NEWSROOM
Ο Μαχμούντ Αμπάς χαιρετίζει τη συμφωνία εκεχειρίας στη Γάζα και καλεί σε μόνιμη πολιτική λύση

Διεθνή / Ο Μαχμούντ Αμπάς χαιρετίζει τη συμφωνία εκεχειρίας στη Γάζα και καλεί σε μόνιμη πολιτική λύση

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος ευχαρίστησε τον Ντόναλντ Τραμπ και τους μεσολαβητές – Ζήτησε τερματισμό της κατοχής και δημιουργία ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους
LIFO NEWSROOM