Τέξας: 18χρονος μαθητής ο ένοπλος που άνοιξε πυρ σε σχολείο- 4 τραυματίες

Τέξας: 18χρονος ο ένοπλος που άνοιξε πυρ σε σχολείο- 4 τραυματίες Facebook Twitter
Πηγή φωτό ΑP
0

Ένας 18χρονος μαθητής ήταν ο ένοπλος που προκάλεσε πανικό σε σχολείο στο Τέξας, όταν άρχισε να πυροβολεί, με συνέπεια να τραυματιστούν τέσσερις άνθρωποι. 

Η αστυνομία του Άρλινγκτον ανακοίνωσε ότι συνελήφθη ο Τίμοθι Σίμπκινς. Νωρίτερα, είχε δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του, ζητώντας πληροφορίες από τους πολίτες, προειδοποιώντας ότι ο 18χρονος πρέπει να θεωρείται οπλισμένος και επικίνδυνος. 

Από τους τραυματίες, οι δύο πυροβολήθηκαν και οι άλλοι δύο έχουν αδιευκρίνιστα τραύματα, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι τρεις από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και ο ένας από αυτούς- μαθητής- υποβλήθηκε σε επέμβαση. Ακόμη η αστυνομία ανέφερε ότι ένας άνδρας που τραυματίστηκε είναι «σε καλή κατάσταση» και ο τρίτος τραυματίας αναμένεται να πάρει εξιτήριο. 

Έπειτα από καβγά μέσα σε τάξη, ο Τίμοθι Σίμπκινς έβγαλε όπλο και πυροβόλησε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Δεν είναι ξεκάθαρο πώς κατάφερε να βάλει το όπλο στο σχολείο, ενώ αμέσως μετά ο 18χρονος έφυγε από το σχολείο. 

Ένας από τους ανθρώπους που τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση για να αναφέρουν τους πυροβολισμούς στο σχολείο είπε στην αστυνομία το όνομα του Τίμοθι Σίμπκινς. Τη στιγμή του περιστατικού στο σχολείο βρίσκονταν περίπου 1.700 μαθητές. 

Με πληροφορίες από CNN, AP 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εικονικά τσιγάρα, πραγματικοί κίνδυνοι: Πώς η καπνοβιομηχανία στοχεύει τους νέους μέσα στο metaverse

Διεθνή / Εικονικά τσιγάρα, πραγματικοί κίνδυνοι: Πώς η καπνοβιομηχανία στοχεύει τους νέους μέσα στο metaverse

Από εικονικά πάρτι γεμάτα καπνό μέχρι NFTs και χορηγίες σε online παιχνίδια, οι καπνοβιομηχανίες εκμεταλλεύονται τα κενά ρύθμισης στον ψηφιακό κόσμο για να προσεγγίσουν εφήβους και παιδιά – κι οι ειδικοί προειδοποιούν: πρόκειται για μια νέα, αόρατη κρίση δημόσιας υγείας.
LIFO NEWSROOM
Μπαράκ Ομπάμα: Τα αγόρια χρειάζονται γκέι άνδρες ως μέντορες στη ζωή τους

Διεθνή / Μπαράκ Ομπάμα: Τα αγόρια χρειάζονται γκέι άνδρες ως μέντορες στη ζωή τους

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εξήγησε ότι η παρουσία ΛΟΑΤΚΙ+ φίλων και μεντόρων στη ζωή ενός παιδιού βοηθά στο να αισθάνονται αποδοχή τα παιδιά που ενδέχεται να εξερευνήσουν τη δική τους ταυτότητα φύλου ή σεξουαλικότητα
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Ο ΠΟΥ καταγγέλλει επιθέσεις σε εγκαταστάσεις που μένουν μέλη του προσωπικού και στην κυριότερη αποθήκη του

Διεθνή / Γάζα: Ο ΠΟΥ καταγγέλλει επιθέσεις σε εγκαταστάσεις που μένουν μέλη του προσωπικού και στην κυριότερη αποθήκη του

Πέρασαν χειροπέδες στους άνδρες, τους έγδυσαν και στη συνέχεια τους ανέκριναν υπό την απειλή όπλων - Παρά τις διεθνείς εκκλήσεις ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε πως επεκτείνει τις επιχειρήσεις του στη Ντέιρ αλ Μπάλα
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Στη δημοσιότητα αρχεία για τη δολοφονία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

Διεθνή / ΗΠΑ: Στη δημοσιότητα αρχεία για τη δολοφονία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

Οι 230.000 σελίδες των αρχείων που δόθηκαν στη δημοσιότητα χθες προέρχονται κυρίως από την έρευνα του FBI για τα ταξίδια στο εξωτερικό του φερόμενου ως δολοφόνου του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, ή ακόμη την κατάθεση συγκρατουμένου του
LIFO NEWSROOM