Ακυρώνεται η δεύτερη ημέρα του Plissken Festival

Ακυρώνεται η δεύτερη ημέρα του Plissken Festival Facebook Twitter
0

Ακυρώνεται η δεύτερη ημέρα του Plissken Festival και με ανακοίνωση της διοργάνωσης αυτό έγινε λόγω μη τήρησης των υγειονμικών μέτρων για τον Covid-19 στον χώρο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του φεστιβάλ καθώς και πληροφορίες για την εξαργύρωση των εισιτηρίων.

Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη μας λύπη, σας ενημερώνουμε πως η σημερινή εκδήλωση ματαιώθηκε, με ανακοίνωση της ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ. Η ματαίωση συνδέεται με ζητήματα τήρησης των υγειονομικών μέτρων στον χώρο, για τον COVID-19. 
 

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με την Τεχνόπολη, έκαναν κάθε προσπάθεια,  ώστε η  διοργάνωση να ολοκληρωθεί τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες.

Τώρα θα κάνουμε κάθε προσπάθεια, ώστε η δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ να πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία. 
 

Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν. Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα ειδοποιηθούν μέσω email άμεσα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κοινό, τους συνεργάτες, τους καλλιτέχνες, και τους χορηγούς μας για την υποστήριξη και πραγματοποίηση της πρώτης ημέρας  του φεστιβάλ. 
 

Η ομάδα του The HUB Events & Plisskën Festival. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Χορός / Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Maguy Marin, Χρήστος Παπαδόπουλος, Damien Jalet, Omar Rajeh και άλλα εμβληματικά ονόματα του χορού πρωταγωνιστούν στις 20 παραστάσεις του φετινού προγράμματος του 31ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18-27 Ιουλίου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

Πολιτισμός / Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε φυσικές αποδείξεις για μονομάχους που πάλευαν, ή συμμετείχαν σε ένα θέαμα, με μεγάλες γάτες όπως τα λιοντάρια» σύμφωνα με τους ειδικούς
LIFO NEWSROOM