Μαίνεται η φωτιά στο Καλέντζι Κορινθίας: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Μαίνεται η φωτιά στο Καλέντζι Κορινθίας: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Facebook Twitter
0

Σε σταθερή επιφυλακή βρίσκεται η Πυροσβεστική για τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής σε δασική περιοχή ανάμεσα σε Σπαθοβούνι και Καλέντζι Κορινθίας, με τις δυνάμεις της στο σημείο να ενισχύονται.

Συγκεκριμένα, αυτήν τη στιγμή επιχειρούν από στεριάς 129 πυροσβέστες, οκτώ πεζοπόρα τμήματα και 25 οχήματα.

Την προσπάθεια για οριοθέτηση του πύρινου μετώπου καθιστούν πιο δύσκολη οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, αλλά και η μορφολογία του εδάφους, με πολλές ρεματιές.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, από τη φωτιά στην περιοχή δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή, αλλά, λόγω των παραγόντων που αναφέρθηκαν, άπαντες βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: «Το παιδί μου δεν είχε πειράξει κανέναν» - Τα σημεία που δυσκολεύουν την εξιχνίαση της υπόθεσης

Το βάρος της έρευνας πέφτει πλέον στις καταθέσεις συγγενών και φίλων του θύματος, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά κίνητρα, αλλά και να διαπιστωθεί αν υπάρχει ηθικός αυτουργός πίσω από τη δολοφονία
THE LIFO TEAM