Pop – up πρώτη παρουσίαση της Art Athina 2021, στο Παλλάς, τον Ιούνιο

Pop – up πρώτη παρουσίαση της Art Athina 2021 στο Παλλάς τον Ιούνιο Facebook Twitter
Η παρουσίαση των έργων θα γίνει στα φουαγέ του θεάτρου Παλλάς. Φωτο του Θανάση Καρατζά από τα εγκαίνια της Art Athina 2019.
0

Μια πρώτη παρουσίαση στα φουαγέ του θεάτρου Παλλάς θα κάνει η Αrt Athina 2021.

Η παρουσίαση των έργων θα γίνει στα φουαγέ του θεάτρου και έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο και οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Στην pop-up αυτή πρεμιέρα της μεγάλης διοργάνωσης που οργανώνει κάθε χρόνο ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης και της καλλιτεχνική ομάδα της Art Athina θα πάρουν μέρος με ένα έργο όλες οι γκαλερί που συμμετέχουν, όπως και κάποιες του εξωτερικού.

Όπως όλα δείχνουν αυτό θα είναι το μόνο κομμάτι της Art-Athina με φυσική παρουσία του φιλότεχνου κοινού και με όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Όπως και η διοργάνωση του 2020, έτσι και η φετινή θα γίνει διαδικτυακά το φθινόπωρο του 2021. Ο μεγαλύτερος ετήσιος εικαστικός θεσμός στην Ελλάδα θα είναι εγκατεστημένος σε μια ψηφιακή πλατφόρμα ανοιχτή προς όλους, προσβάσιμη μέσω διαδικτύου.

Το πιο πιθανό είναι ότι και φέτος σε μια εβδομάδα δράσεων για τις ελληνικές αίθουσες τέχνης οι γκαλερί θα μπορούν να εκθέσουν στους φυσικούς χώρους τους τα έργα που θα παρουσιάσουν διαδικτυακά.

Υπό την επιμέλεια της καλλιτεχνικής διευθύντριας της Art Αthina, Σταματίας Δημητρακοπούλου, οι αίθουσες τέχνης θα παρουσιάζουν το ψηφιακό τους περίπτερο μέσα από μια εύχρηστη πλατφόρμα, που θα τους επιτρέπει να επικοινωνήσουν τα έργα των καλλιτεχνών τους με το κοινό, εντός και εκτός συνόρων. Η πλατφόρμα θα χαρακτηρίζεται από ευκρίνεια και θα επιτρέπει στον επισκέπτη να μεγεθύνει στις λεπτομέρειες των έργων και να αντλεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά. Η πλατφόρμα θα υποστηρίζει επίσης και την αναπαραγωγή video, ηχητικών εγκαταστάσεων και έργων ψηφιακής τέχνης.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο φινάλε των Black Sabbath

Η συναυλία «Back To The Beginning» χαρακτηρίστηκε ως η "τελευταία υπόκλιση" για τον άνθρωπο που θεωρείται ο «πατέρας» του heavy metal έπειτα από αρκετά χρόνια προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένης της νόσου του Πάρκινσον
LIFO NEWSROOM
Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Πολιτισμός / Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Το συγκρότημα επανενώθηκε επί σκηνής έπειτα από 16 χρόνια - Ένα σετ γεμάτο ύμνους της βρετανικής μουσικής, πάθος, χιούμορ και η αγκαλιά που περίμεναν όλοι
LIFO NEWSROOM
Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ