Το ΜΕΤ Gala επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με την ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν ως οικοδέσποινα της βραδιάς

Το ΜΕΤ Gala επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με την ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν ως οικοδέσποινα της βραδιάς Facebook Twitter
Η Αμάντα Γκόρμαν στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν. Φωτο: EPA/Patrick Semansky
0

Το Met Gala θα κάνει μια θριαμβευτική επιστροφή το φθινόπωρο του 2021 και πιθανή οικοδέσποινα της βραδιάς θα είναι η σταρ πλέον ποιήτρια της Αμερικής Αμάντα Γκόρμαν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Αν Γουίντουρ μάλλον θα καταλήξει σε αυτή την επιλογή που θα είναι ένα γεγονός όπως άλλωστε και η επιστροφή του πιο διάσημου γκαλά της πόλης της Νέας Υόρκης που γίνεται κάθε Μάϊο στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης.

Όπως  αναφέρει η Page 6, η εκδήλωση θα γίνει με φυσική παρουσία και προφανώς με πολλά μέτρα προστασίας.

Παρόλο που το γεγονός της μόδας πραγματοποιείται συνήθως την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, το φετινό πάρτι θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου, την Ημέρα της Εργασίας, κάτι που δίνει έναν εύλογο χρόνο προετοιμασίας σε οίκους μόδας και όλους τους εργαζόμενους εκείνες τις ημέρες από διοργανωτές πάρτι μέχρι μακιγιέρ και τεχνικούς. Όλοι ελπίζουν ότι μέχρι το φθινόπωρο θα έχουν προχωρήσει οι εμβολιασμοί και όλα θα πάνε καλά και οι σταρς θα μπορέσουν να ανταλλάξουν τα φιλιά τους στον αέρα.

Αν και το μουσείο δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το θέμα, οι πηγές του Page Six αναφέρουν ότι η βραβευμένη ποιήτρια  μάλλον θα συνεργαστεί με τον Τομ Φορντ στην προετοιμασία και την επίβλεψη της βραδιάς.

Η 23χρονη Γκόρμαν, φυσικά, έχει τραβήξει την προσοχή όλου του κόσμου τόσο για το ποίημα της όσο και για την ενδυματολογική της επιλογή τη μέρα της ορκωμοσίας, ένα καναρινί παλτό που έγινε ανάρπαστο και μια κόκκινη στέκα στα μαλλιά της.

Ο κόσμος της στέλνει λουλούδια διαρκώς, μάλιστα ένα μέλος της ομάδας της παρακάλεσε να σταματήσουν οι αποστολές επειδή κινδυνεύει από σοβαρή αλλεργική αντίδραση.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκε εντυπωσιακό μωσαϊκό σε ερείπια στη Νίκαια της Βιθυνίας

Πολιτισμός / Βρέθηκε εντυπωσιακό ψηφιδωτό του 1ου αιώνα μ.Χ. στη Νίκαια της Βιθυνίας

Η αρχαιολογική σκαπάνη, στην περιοχή όπου πραγματοποιήθηκε η α' Οικουμενική Σύνοδος, αποκάλυψε ένα ψηφιδωτό με μοτίβα γαλέρας και ελαφιού, το οποίο φέρεται να χρονολογείται στον πρώτο αιώνα μ.Χ.
LIFO NEWSROOM
In a Bright Green Field, η νέα μεγάλη έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες στη νέα έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Με έργα 27 δημιουργών κάτω των 40 ετών, η έκθεση «In a Bright Green Field» –μια σύμπραξη τριών ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων και το New Museum της Νέας Υόρκης– εξετάζει μερικές από τις πιο συναρπαστικές και αναδυόμενες καλλιτεχνικές πρακτικές στην Αθήνα και τη Λευκωσία.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Πολιτισμός / Σον Πεν: «Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ίσως η τελευταία αυθεντική σταρ του κινηματογράφου»

Μιλώντας στο podcast του δημοσιογράφου Λούι Θερού, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης επεσήμανε ότι «ο κινηματογραφικός κατασκευαστής σταρ τελείωσε περίπου με την εποχή που εμφανίστηκε η Λόρενς»
LIFO NEWSROOM
Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Πολιτισμός / Κατάρρευση τοιχογραφίας στην Κνωσό μπροστά σε 300 επισκέπτες – Έρευνα για τα αίτια

Τμήμα τοιχογραφίας του 1960 κατέρρευσε στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών - Το Υπουργείο Πολιτισμού ενημερώθηκε, η ανατολική πτέρυγα αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.
LIFO NEWSROOM