Άνδρας κατάπιε ένα Airpod στον ύπνο του: «Ακόμα λειτουργεί άψογα»

Άνδρας κατάπιε ένα Airpod στον ύπνο του: «Ακόμα λειτουργεί άψογα» Facebook Twitter
0

Ένας μηχανικός από τη Μασσαχουσέττη των ΗΠΑ ξάπλωσε στο κρεβάτι του για να δει μία ταινία απολαμβάνοντας την άνεση των ασύρματων ακουστικών του, και τελικά κατάπιε ένα από αυτά στον ύπνο του. 

Ο Μπράντ Γκόθιερ περιέγραψε στο αμερικανικό CNN πως είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι του φορώντας τα Airpods του και αποκοιμήθηκε βλέποντας την ταινία The Thing. Όταν το πρωί δοκίμασε να πιει νερό, συνειδητοποίησε ότι το υγρό συγκεντρωνόταν στον οισοφάγο του και το έφτυσε προβληματισμένος. 

Λίγο αργότερα συνειδητοποίησε πως έλειπε το ένα από τα δύο Airpods του και ο γιος του άρχισε να αστειεύεται πως «ο μπαμπάς κατάπιε το Airpod του». 

Άνδρας κατάπιε ένα Airpod στον ύπνο του: «Ακόμα λειτουργεί άψογα» Facebook Twitter

Άρχισαν να ψάχνουν οικογενειακώς πιο προσεκτικά στο κρεβάτι και στο υπόλοιπο υπνοδωμάτιο και τελικά συνειδητοποίησαν οικογενειακώς πως το ακουστικό όντως ήταν άφαντο. 

Όταν έφτασαν στο ιατρικό κέντρο ReadyMed Plus, η ακτινογραφία αποκάλυψε πως ο άνδρας είχε όντως καταπιεί το ασύρματο ακουστικό bluetooth. 

Άνδρας κατάπιε ένα Airpod στον ύπνο του: «Ακόμα λειτουργεί άψογα» Facebook Twitter

Οι γιατροί αφαίρεσαν το ακουστικό με ενδοσκόπηση και όπως λέει ο Γκόθιερ, το ακουστικό εξακολουθεί να λειτουργεί άψογα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Ακραία ζέστη σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία με νέα ρεκόρ για τον Μάιο

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι το κύμα θερμότητας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν έως και κατά 13 βαθμούς τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή
THE LIFO TEAM
Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM