Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έκανε νέο τατουάζ για τη Νίκολα Πελτζ αλλά οι φανς απορούν: «Ανατριχιαστικό»

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έκανε νέο τατουάζ για τη Νίκολα Πελτζ αλλά οι φανς απορούν: «Ανατριχιαστικό» Facebook Twitter
0

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έκανε νέο τατουάζ, συγκεκριμένα το πέμπτο, αφιερωμένο στην αρραβωνιαστικιά του, Νίκολα Πελτζ. 

Ο 21χρονος γιος των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με το καινούργιο τατουάζ του, ένα ερωτικό γράμμα από την Αμερικανίδα ηθοποιό, ανάμεσα τις ωμοπλάτες του και ακριβώς κάτι από το σχέδιο με τα μάτια της Νίκολα Πελτζ. 

Το τατουάζ γράφει : «Το παντοτινό αγόρι μου. Διάβαζε αυτό κάθε φορά που νιώθεις αγχωμένος. Θέλω να ξέρεις πόσο βαθιά σε αγαπώ. Έχεις την πιο ευγενική καρδιά που συνάντησα ποτέ και ελπίζω να μην περάσω ούτε μέρα χωρίς την αγάπη σου. Νομίζω πως είσαι τόσο καταπληκτικός. Πως μπορούμε να τα καταφέρουμε μαζί αν αναπνέεις αργά και έχεις εμπιστοσύνη. Σε αγαπώ παντοτινά, η μελλοντική γυναικούλα σου». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham


Το ερωτικό γράμμα είναι το τελευταίο από μια σειρά τατουάζ του Μπρούκλιν Μπέκαμ για την 26χρονη αρραβωνιαστικιά του, καθώς στο παρελθόν έχει κάνει επίσης τα μάτια της και το όνομά της στο λαιμό του, ένα ερωτικό ποίημα στο δεξί χέρι του και το όνομα της γιαγιάς της Νίκολα, που έχει πεθάνει. 

Πριν από μερικές ημέρες είχε κάνει ένα ακόμη τατουάζ αφιερωμένο στη Νίκολα, το οποίο αποκάλυψε η ίδια μέσω Instagram στα γενέθλιά της, σημειώνοντας «το καλύτερο δώρο». Ήταν το ποίημα στο δεξί χέρι του, που γράφει: «Η ζωή μου, η αγάπη μου, η αλήθεια μου, η ανάσα μου, ο λόγος μου, η ομορφιά μου, ο θησαυρός μου». 

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έκανε νέο τατουάζ για τη Νίκολα Πελτζ αλλά οι φανς απορούν: «Ανατριχιαστικό» Facebook Twitter

Ωστόσο, παρά τις ρομαντικές προθέσεις του Μπρούκλιν, αρκετοί φανς εμφανίστηκαν προβληματισμένοι με την όλη ιδέα των πολλών τατουάζ για τη Νίκολα, κάνοντας λόγο για «τεράστιο λάθος». «Θα το μετανιώσεις», «Καλή τύχη στην αφαίρεση όταν χωρίσετε», ήταν πολλά από τα μηνύματα, ενώ ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν το χαρακτήρισε «ανατριχιαστικό και καθόλου ρομαντικό». 

Ο Μπρούκλιν έχει συνολικά 30 τατουάζ στο σώμα του, ανάμεσά τους μια φωτογραφική μηχανή, ένα τριαντάφυλλο αλλά και τη φράση «το αγόρι της μαμάς» στο στήθος του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Πολιτισμός / «Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Το ηχητικό ντοκιμαντέρ που διακρίθηκε στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης καταγράφει το τραύμα, τον αγώνα και τη δικαίωση των θυμάτων κακοποίησης του προπονητή Τάε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο θρυλικός σκηνοθέτης της όπερας Pierre Audi σε ηλικία 67 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο θρυλικός σκηνοθέτης της όπερας Pierre Audi σε ηλικία 67 ετών

Ο κορυφαίος Γαλλο-Λιβανέζος καλλιτεχνικός διευθυντής, επιμελητής και σκηνοθέτης υπήρξε απόλυτα αφοσιωμένος στην τέχνη του και άφησε ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κόσμο της όπερας, της μουσικής και του θεάτρου.
LIFO NEWSROOM
Η «Ανδρομάχη» της Μαρίας Πρωτόπαππα στην Επίδαυρο

Πολιτισμός / Η «Ανδρομάχη» της Μαρίας Πρωτόπαππα στην Επίδαυρο

Στη δραματουργική και σκηνοθετική προσέγγιση της «Ανδρομάχης» από τη Μαρία Πρωτόπαππα, η Ερμιόνη και η Ανδρομάχη αντιπροσωπεύουν τα ιδεώδη των χωρών τους, ενώ ο Μενέλαος και ο Πηλέας την πολιτική και την εξουσία
LIFO NEWSROOM
Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ιταλία και τον πολιτισμό της, ενώ έχει συνεργαστεί με Ιταλούς σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM