ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

JoJo Siwa: Η 17χρονη σταρ του YouTube έκανε coming out και δηλώνει πανευτυχής

JoJo Siwa: Η 17χρονη σταρ του YouTube έκανε coming out και δηλώνει πανευτυχής Facebook Twitter
0

H JoJo Siwa, σταρ του YouTube με 10 εκατομμύρια ακολούθoυς στο Instagram, δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ μετά το coming out που έκανε μέσα από τα social media.

Σε ένα ποστ στο Twitter, η έφηβη JoJo φορά ένα T-Shirt με στάμπα που γράφει 'Best. Gay. Cousin. Ever.' Το μπλουζάκι φέρεται να της δώρισε η ξαδέλφη της. Αργότερα, η JoJo είπε στους φανς της ότι δεν ήταν έτοιμη να βάλει μια ετικέτα στη σεξουαλικότητά της, αλλά ένιωθε «φοβερά» μετά το coming out. Διασημότητες όπως η Paris Hilton και η Ellen DeGeneres υποστήριξαν την 17χρονη με μηνύματά τους στα social media.

Δύο μέρες νωρίτερα, η JoJo είχε αφήσει να εννοηθεί πως ίσως ετοιμάζεται να κάνει μια τέτοια δήλωση, δημοσιεύοντας βίντεο στο TikTok που την έδειχναν να χορεύει στους ήχους του Born this way της Lady Gaga. Διασημότητες όπως ο James Charles και ο Bretman Rock, εξέφρασαν την υποστήριξή τους στα σχόλια του βίντεο της Siwa, με τους χρήστες του TikTok να λένε επίσης ότι ήταν περήφανοι γι' αυτήν.

JoJo Siwa: Η 17χρονη σταρ του YouTube έκανε coming out και δηλώνει πανευτυχής Facebook Twitter

Γεννημένη στην Όμαχα της Νεμπράσκα, η Siwa έγινε διάσημη μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Dance Moms και ακολούθησε καριέρα χορεύτριας και τραγουδίστριας ενώ σήμερα είναι πολύ γνωστή YouTuber και έχει πλέον δεκάδες εκατομμύρια θαυμαστές. Το 2020 συμπεριλήφθηκε στην ετήσια λίστα του TIME με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο.

Απαντώντας σε έναν θαυμαστή που ρώτησε πώς προσδιορίζεται είπε: «Δεν ξέρω πραγματικά πώς να το απαντήσω αυτό. Νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι φοβεροί. Νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι πραγματικά απίστευτοι. Αυτή τη στιγμή, είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να μοιραστώ τα πάντα με τον κόσμο, το κάνω πραγματικά, αλλά θέλω επίσης να κρατήσω ιδιωτικά και μερικά πράγματα στη ζωή μου μέχρι να είμαι έτοιμη να τα δημοσιοποιήσω», πρόσθεσε.

Η Siwa είπε επίσης ότι «πίστευα πάντα ότι το πρόσωπό μου θα ήταν το δικό μου πρόσωπό, και αν το άτομο αυτό ήταν ένα αγόρι αυτό θα ήταν τέλειο όπως και αν ήταν ένα κορίτσι». «Αυτή τη στιγμή, αυτό που έχει σημασία είναι ότι εσείς γνωρίζετε ότι ανεξάρτητα από το ποιον αγαπάτε, είναι εντάξει, και ότι είναι φοβερό, και ο κόσμος είναι εκεί για εσάς!» συνέχισε η Siwa.

Πολιτισμός
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM
Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και η “mother” φάση της ποπ

Πολιτισμός / Η Robyn επιστρέφει με το Sexistential: επιθυμία, μοναξιά και μητρότητα στην ποπ

Η Robyn ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ Sexistential κυκλοφορεί στις 27 Μαρτίου, επτά χρόνια μετά το Honey, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται για ένα “self-help” project αλλά για μια καταγραφή αντιφάσεων , ανάμεσα στην επιθυμία, την υπαρξιακή αγωνία και τη μητρότητα.
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ

Πολιτισμός / Τζένη Τζένη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου

Με νοσταλγία για την χαμένη αυτή αφέλεια των καλοκαιρινών βραδιών, και με ένα θίασο “σκιών”, φαντασμάτων των ηρώων της κλασικής ταινίας, ο Νίκος Καραθάνος στήνει ένα καλοκαιρινό, ηλιόλουστο ρέκβιεμ, έναν θρήνο για το τέλος αυτής της εποχής
THE LIFO TEAM