Ζήνα εναντίον Ηρακλή: Η Lucy Lawless επιτίθεται στον Kevin Sorbo για τους «πατριώτες» στο Καπιτώλιο

Ζήνα εναντίον Ηρακλή: Η Lucy Lawless επιτίθεται στον Kevin Sorbo για τους «πατριώτες» στο Καπιτώλιο Facebook Twitter
0

Επίθεση εναντίον του πρώην συμπρωταγωνιστή της, Kevin Sorbo, εξαπέλυσε η Lucy Lawless, με αφορμή τις πρόσφατες ταραχές στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Μετά την βίαιη εισβολή φανατικών οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο κτίριο του Καπιτωλίου, ο Kevin Sorbo, που έγινε διάσημος ως Ηρακλής μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Hercules: The Legendary Journeys», δημοσίευσε στο Twitter μια θεωρία συνωμοσίας πως η αριστερή οργάνωση Antifa ήταν υπεύθυνη για την επίθεση, ισχυρισμός ανυπόστατος. 

Ο Kevin Sorbo έκανε retweet την φωτογραφία μερικών διαδηλωτών, που είχε δημοσιεύσει κάποιος χρήστης, με το σχόλιο: «Μοιάζουν αυτοί με υποστηρικτές του Τραμπ; Ή αριστερούς ταραξίες μεταμφιεσμένους σε υποστηρικτές του Τραμπ». 

«Δεν μου μοιάζουν πατριώτες...», πρόσθεσε ως απάντηση ο ηθοποιός. 

Σε επόμενα μηνύματα, ο Kevin Sorbo επέμεινε στον ισχυρισμό του, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Σε όλους όσοι πιστεύουν βασικά ότι ήταν οπαδοί του Τραμπ που ξεκίνησαν τις ταραχές: Που ήταν η antifa και το BLM [σ.σ. κίνημα Black Lives Matter]; Εμφανίζονται σε κάθε γεγονός, οπότε γιατί όχι και σε αυτό;». Και συνέχισε: «Αν δεν καταδικάσατε το BLM και τις ταραχές της antifa όταν συνέβησαν, η γνώμη σας στις συγκεκριμένες ταραχές είναι περιττή. Ευχαριστώ».


Οι αναρτήσεις του ηθοποιού προκάλεσαν μεταξύ άλλων την οργή και της antifa, πρωταγωνίστριας της τηλεοπτικής σειράς «Xena: Warrior Princess». 

«Όχι, αγάπη. Δεν είναι Πατριώτες. Είναι οι δικοί σου ιπτάμενοι πίθηκοι, ντόπιοι τρομοκράτες, ηθοποιοί του QAnon», έγραψε σε απάντησή της. «Είναι οι μ@@@κες που βγαίνουν έξω που βγαίνουν έξω και βγάζουν το φίδι από την τρύπα για άτομα όπως εσύ, που θέλουν να τους κουρδίζουν σαν παιχνίδια και να τους αφήνουν να κάνουν τα χειρότερα». 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

10.000 συγγραφεις κυκλοφορησαν ενα αδειο βιβλιο διαμαρτυρομενοι για την AI

Πολιτισμός / 10.000 συγγραφείς κυκλοφόρησαν ένα άδειο βιβλίο διαμαρτυρόμενοι για την ΑΙ

Το Don’t Steal This Book, ένα «άδειο» βιβλίο με τα ονόματα περισσότερων από 10.000 συγγραφέων, κυκλοφόρησε ως διαμαρτυρία για τη χρήση έργων από εταιρείες AI χωρίς άδεια. Η κίνηση έρχεται τη στιγμή που το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει αλλαγές στο καθεστώς των πνευματικών δικαιωμάτων.
THE LIFO TEAM
Η επιστροφή της Ρωσίας στη Venice Biennale ξανανοίγει τη συζήτηση για τα όρια της πολιτισμικής ουδετερότητας

Διεθνή / Η επιστροφή της Ρωσίας στη Venice Biennale ανοίγει νέο κύκλο αντιδράσεων

Η απόφαση της Venice Biennale να συμπεριλάβει ξανά τη Ρωσία στις εθνικές συμμετοχές του 2026 άνοιξε νέο κύκλο αντιδράσεων από το Κίεβο, από Ευρωπαίους πολιτικούς και από τον διεθνή καλλιτεχνικό χώρο.
THE LIFO TEAM
ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη: Παρουσίασε την Εθνική Στρατηγική για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς από την κλιματική αλλαγή

Το έργο αποτελεί μέρος της εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στον τομέα του πολιτισμού και σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας
THE LIFO TEAM
ΚΛΕΙΔΙ ΣΑΜΙΚΟΥ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Σημαντικά ευρήματα από την ανασκαφή στο Κλειδί Σαμικού

Αρχαιολόγοι αποκάλυψαν στοιχεία για τη λειτουργία αρχαίου ναού του 6ου αιώνα π.Χ., καθώς και πλήθος αντικειμένων που ενισχύουν την υπόθεση ότι ένας από τους χώρους του χρησιμοποιούνταν ως αρχείο
THE LIFO TEAM