Ταϊλάνδη: Αεροπορική εταιρεία λανσάρει «ιερή πτήση» πάνω από βουδιστικούς ναούς

Ταϊλάνδη: Αεροπορική εταιρεία λανσάρει «ιερή πτήση» πάνω από βουδιστικούς ναούς Facebook Twitter
EPA
0

Μία ειδική πτήση πάνω από περισσότερες από 99 ιερές τοποθεσίες βουδιστών λανσάρει η Thai Airways. 

H αεροπορική εταιρεία αντιμετώπιζε ζητήματα και πριν την πανδημία του κορωνοϊού και το κλείσιμο των συνόρων της χώρας τα επιδείνωσε. Η Thai Airways έχει παρουσιάσει μια σειρά δράσεων για να μαζέψει χρήματα κατά τους τελευταίους μήνες. Μεταξύ άλλων πουλάει τσάντες φτιαγμένες από σωσίβια και ολισθητήρες εκκένωσης αεροσκαφών, ενώ άνοιξε θεματικό καφέ στην Μπανγκόκ που σερβίρει γεύματα παρόμοια με αυτά των πτήσεων. 

Η νέα πτήση δεν θα προσγειωθεί σε κανένα από τα σημεία, αλλά θα πετάξει πάνω από ναούς στις 31 επαρχίες της χώρας πριν επιστέψει στην πρωτεύουσα. Στους επιβάτες θα δοθεί ένα βιβλίο με προσευχές, ενώ θα είναι διαθέσιμο ειδικό γεύμα. Τα εισιτήρια κυμαίνονται από 160 ευρώ έως 275 ευρώ. 

Πολλές ακόμη αεροπορικές εταιρείες διοργάνωσαν «πτήσεις στο πουθενά» κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ανάμεσα τους η ταϊβανέζικη ΕVA και η ιαπωνική ΑΝΑ. Η Geruda, ο εθνικός αερομεταφορέας της Ινδονησίας, πουλάει τα γεύματα των αεροπλάνων ως takeaways, ενώ η Singapore Airlines χρεώνει έως και 399 ευρώ το άτομο για ένα γεύμα σε καθηλωμένο αεροπλάνο του στόλου της. 

Η πανδημία έχει προκαλέσει οικονομική καταστροφή στις αεροπορικές εταιρείες. Η Ταϊλάνδη, όπου ο τουρισμούς συνεισφέρει στο 20% του ΑΠΕ της χώρας, παραμένει κλειστή για την πλειονότητα των ξένων ταξιδιωτών. Μόνο σε έναν μικρό αριθμό τουριστών επιτρέπεται η είσοδος στη χώρα. H Thai Airways προσπαθεί να αναδιαρθρώσει χρέος ύψους 6,65 δισεκατομμυρίων ευρώ.  

Με πληροφορίες από Guardian 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΙΑΛΙΤΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Βρετανία: Η «συγγνώμη» του Channel 4 για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε ριάλιτι

Η επικεφαλής του βρετανικού καναλιού δήλωσε ότι πιστεύει ότι το κανάλι ενήργησε σωστά, αλλά ότι «λυπάται βαθιά» για την ταραχή που προκάλεσε στις συμμετέχουσες
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡΝΕΪ ΦΡΑΝΚ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΠΑ

Διεθνή / Πέθανε ο Μπάρνεϊ Φρανκ, ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος βουλευτής των ΗΠΑ, σε ηλικία 86 ετών

Ο Φρανκ υπηρέτησε στο Κογκρέσο από το 1981 έως το 2013 και υπήρξε βασικός «αρχιτέκτονας» του Dodd-Frank Act, του νομοσχεδίου που δημιούργησε νέους εποπτικούς μηχανισμούς και επέβαλε αυστηρότερους περιορισμούς στις τράπεζες μετά τη Μεγάλη Ύφεση του 2008
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / «Η πόρτα προς το μέλλον της Γάζας παραμένει κλειστή»: Οι υποσχέσεις Τραμπ για ανοικοδόμηση «κολλάνε»

H Γάζα παραμένει χωρίς σαφή ορίζοντα αποκατάστασης, με τους κατοίκους να συνεχίζουν να ζουν σε συνθήκες κρίσης και το πολιτικό μέλλον της περιοχής να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο
THE LIFO TEAM