Βραζιλία: Άνοιξε για το κοινό το άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή

Βραζιλία: Άνοιξε για το κοινό το άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή Facebook Twitter
Βραζιλία: Ανοίγει για το κοινό το άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή
0

Το κυριότερο τουριστικό αξιοθέατο στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, το άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή, άνοιξε για το κοινό, παρά τα αυξημένα κρούσματα του κορωνοϊου στη χώρα.

Το διάσημο άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή, άνοιξε εκ νέου τις πύλες τους για το κοινό σήμερα, έπειτα από κλείσιμο 5 μηνών εξαιτίας της πανδημίας.

«Το άνοιγμα του Χριστού συμβολίζει το άνοιγμα της Βραζιλίας στον τουρισμό», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Ρικάρντο Σάλες, κατά τη διάρκεια της τελετή επαναλειτουργίας του μνημείου.

Οι επισκέπτες θα πρέπει να φοράνε μάσκα, να τηρούν ελάχιστη απόσταση 2 μέτρων ο ένας από τον άλλο, ενώ δεν τους επιτρέπεται να κάθονται στο έδαφος, κάτι που έκαναν συχνά όσοι αναζητούσαν την καλύτερη γωνία για να τραβήξουν μία φωτογραφία.

Με πληροφορίες του Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι: «Εξακολουθώ να πιστεύω όλα όσα έλεγα πριν»

Διεθνή / Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι ακόμη και μετά τη συνάντησή τους

Μπορεί η συνάντηση των δύο να πραγματοποιήθηκε σε απροσδόκητα θετικό κλίμα, όμως ο εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν υπαναχωρεί από την κριτική του απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM